BrillantCare 2 ADET Oto Yıkama Süngeri Kurulama Aparatı HEDİYELİ 428305

BrillantCare 2 ADET Oto Yıkama Süngeri Kurulama Aparatı HEDİYELİ 428305 (7410000428305)

Spesifikasyonlar; 2 ADET BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294 + Oto Yıkama Sonrası Çekerek Kurulama Aparatı 422132 HEDİYESİYLE gönderilir.

2 ADET BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294 Spesifikasyonlar; Yüksek kaliteli ve uzun ömürlüdür. Modern ve şık tasarıma sahiptir. Çok delikler ve konsantre bir yapısı vardır. Yumuşaklık ve rahatlık sağlayan el konforu, aracınıza, yüzeye ve boyaya zarar vermez. Hafiftir ve el büyüklüğündedir. Kullanımı kolaydır. Süper güçlü su emilimi ve su depolama özelliğine sahiptir. Kiri çıkarmak için pratiktir. Birden fazla kullanıma uygundur. Çamaşır makinasında yıkanabilir. Aracınızın ömrünü uzatmak için yardımcıdır.

Nerelerde Kullanırım? Otomobil iç-dış yüzeylerinde

Nasıl Kullanırım? Uygun temizleyici ürünü pedin yüzeyine dökün ve kirli bölgeye uygulayın. Çizik yapmadığı için boyalı yüzeylerde, jantlarda, lastik ve plastik yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. rahatlıkta temizleyebilirsiniz.

Nerelerde Kullanırım ?  otomobil,minibüs,panelvan,hafif ticari vb araçlar,ev,mermer yüzeyler,tüm cam yüzeyler
Belirtilen zeminler üzerindeki suyu sorunsuz çekmek ve temizlemek için kullanılır.

 Oto Yıkama Sonrası Çekerek Kurulama Aparatı 422132 Ürün Özellikleri : 310mm Boy , 95mm
3 yönlü (T) temizleme başlığı .T BAR easy dizzy patentli tasarımdır ve rakisizdir.
Özellikle otomobilinizi yıkadıktan sonra üzerindeki suyu kurulamak veya yok etmek oldukça zor işlemdir.Easy dizzy bu sorununuzu en sorunsuz şekilde çözümlüyor. Kaporta üzerindeki en hassas boyalı araçlarda dahi,tek sefer çekişte max su miktarını araç üzerinden iz bırakmadan çekebilmektedir.
Hassas ve mükemmel özel silikon zemine değer değmez işlevini yerine getirir.Bez,silecek gibi malzemelerle çekilen sular hem aracınızı çizebilir hemde mükemmel temizlik sağlamaz.
Bunun yanı sıra ev ,otomobil camı, mermer,fayans zeminler tüm dış yüzeylerini kurulamak amacıyla üretilmiştir.
Otomobilinizi 3 kat hızlı kurular.
Otomobilinizin aerodinamik yüzeyine uyum sağlar.
Yumuşak tıbbi silikondan imal edilmiştir.
Havlu temizleme bezlerinden 15 kat daha az sürtünme katsayısına sahiptir.
Esnek silikon başlığı sayesinde her türlü yüzeye uyum sağlar.
Havlu ve güderi ile kurulamaya gerek bırakmaz.
Kurulamada oluşacak çizikleri %90′a kadar azaltır.
Ev ve otomobil camı, mermer yüzeyler fayans zeminler için idealdir.
Uzun ömürlü kullanım için her kullanımdan sonra temiz su ile temizleyiniz ve ambalajında saklayınız.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin