BrillantCare Germany Cilalı Oto Şampuanı Yıkama Seti 428431

BrillantCare Germany Cilalı Oto Şampuanı Yıkama Seti 428431 (7410000428431)

Spesifikasyonlar; BrillantCare Carnauba Cilalı Oto Şampuanı + BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294 HEDİYESİYLE gönderilir.

BrillantCare Carnauba Cilalı Oto Şampuanı  Spesifikasyonlar; Carnauba Cilalı Oto Şampuanıdır
1000 ML
Tek işlemde temizlik ,parlaklık ve koruma sağlar
Aktif maddeler içeren etkili kombinasyonlu ve yüksek değerli Carnauba. Doğal Balmumu ile boyayı korur ve kirlenmeyi geciktirir.

Nasıl Kullanırım ? Kaba kiri yeterli su ile akıtın
10 Litre suya 5 kapak Brillantcare Carnauba Cilalı Oto Şampuanını koyun ve arabayı süngerle yıkayın
Temiz su ile iyice akıtın
NOT: Kızgın güneş altında uygulamayın. Kireçli suda dozu çoğaltın. Kullanmadan önce çalkalayınız.. Dona Karşı koruyun

BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294 Spesifikasyonlar; Yüksek kaliteli ve uzun ömürlüdür. Modern ve şık tasarıma sahiptir. Çok delikler ve konsantre bir yapısı vardır. Yumuşaklık ve rahatlık sağlayan el konforu, aracınıza, yüzeye ve boyaya zarar vermez. Hafiftir ve el büyüklüğündedir. Kullanımı kolaydır. Süper güçlü su emilimi ve su depolama özelliğine sahiptir. Kiri çıkarmak için pratiktir. Birden fazla kullanıma uygundur. Çamaşır makinasında yıkanabilir. Aracınızın ömrünü uzatmak için yardımcıdır.

Nerelerde Kullanırım? Otomobil iç-dış yüzeylerinde

Nasıl Kullanırım? Uygun temizleyici ürünü pedin yüzeyine dökün ve kirli bölgeye uygulayın. Çizik yapmadığı için boyalı yüzeylerde, jantlarda, lastik ve plastik yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. rahatlıkta temizleyebilirsiniz.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin