Brillantcare Platinum Deri Temizleyici HEDİYELİ Set 428067

Brillantcare Platinum Deri Temizleyici HEDİYELİ Set 428067 (7410000428067)

Spesifikasyonlar : 1 Adet Brillantcare Platinum Deri Temizleyici 427197 + ModaCar Araç ve Her alanda Fırça Faraş Temizlik Seti 422835 + ModaCar 1 ADET Deri ve Plastik Temizleme Süngeri 711747 HEDİYESİYLE gönderilir.

Brillantcare Platinum Deri Temizleyici 427197 Ürün açıklaması: 200 ML > Pratik saklama ve kullanım
Deri aksamlarının temizlenmesi ve korunması için üretilen yüksek kaliteli bir üründür.
Yumuşatıcı, temizleyici ve koruyucudur.
Kir ve yağları kolayca çıkarır.
Deriyi aşınmaya karşı korur.
Her türlü deride kullanılır.

Uygulama ;  Ürünü kullanmadan önce çalkalayın.
Ürünü deri bölgelere püskürtünüz ve temiz ve yumuşak bir bez ile yayınız ve siliniz.

ModaCar Araç ve Her alanda Fırça Faraş Temizlik Seti 422835 Ürün Özellikleri : Otomobillerde, ev, ofis vb tüm alanlarda kullanılabilen pratik fırça ve faraş tan oluşan 2'li settir.
Pratik olarak ufak pislikleri tozları vs kirleri temizlemek amacıyla kullanabilirsiniz.

ModaCar 1 ADET Deri ve Plastik Temizleme Süngeri 711747 Deri ve plastik yüzeylerde, işlemiş kirleri, temizleyici kullanıktan sonra temizlik yapmaya yarayan gözenekli süngerdir.

 

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin