Brillantcare Platinum Hızlı Cila Uygulama Bezi HEDİYELİ 428393

Brillantcare Platinum Hızlı Cila Uygulama Bezi HEDİYELİ 428393 (7410000428393)

Spesifikasyonlar : Brillantcare Platinum Hızlı Cila 427195 + BrillantCare Kadife Cila Uygulama ve Parlaklık Bezi 40x40 426297 HEDİYESİYLE gönderilir.

Brillantcare Platinum Hızlı Cila 42719 Ürün Açıklaması: 200 ML > Pratik saklama ve kullanım
BRILLANTCARE hızlı ciladır. Göz kamaştıran "show car" parlaklığı oluşturmanız için en hızlı yoldur. ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır. Sentetik polimer desteği ile yüksek derece parlaklık sağlar. İçeriğindeki mikro temizleyiciler sayesinde boya üzerindeki matlıkları ve derinlemesine çizikleri yok eder. Yaz ve kış şartlarında mükemmel sonuç verir. Mekanik araba yıkamaların oluşturabildiği çiziklerden korur. Anti statiktir Uzun bir süre güneşten yağmurdan çamurdan ve tozdan aracınızı korur. Eskimiş cila ve boyaların temizliği içinde mükemmeldir. Krom ve boyalı plastik yüzeylere de uygundur. Görünmez bir film tabakası oluşturur. Boyanızı besleyerek parlaklık sağlamasının yanı sıra ömrünü uzatır. Yüzeyi parlatır ve rötuş yapılan kısımlarda da renk uyumunu sağlar. Kişisel, profesyonellik gerektirmeyen otomobil cilasıdır. Uygulanması pamuk ile uygulayabilecek kadar kolaydır. Sürekli kullanımlarda 25 güne kadar PARLAK ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır.

Nerelerde Kullanırım? Tüm araç tiplerinde kullanılabilir.

Nasıl Kullanırım? Aracınızı yıkayın ve kurutunuz. Boya üzerine (tamponlarda dahil) belli aralıklarla 15 cm uzaktan püskürtünüz ve siliniz. Bu hızlı işlemle aracınızı birkaç dakikada parlatabilirsiniz. Microfiber cila bezi ile silme işlemini yapınız.

BrillantCare Kadife Cila Uygulama ve Parlaklık Bezi 40x40 426297 Özelikler; 40 cm x 40 ölçülerindedir.
Kadife yapısıyla oto cilalama, cila sonrası son kat ve diğer parlak temizlik işlemlerinde kullanılabilir.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin