HomeCare 2 ADET PVC Pencere Plastik Mobilya Temizleyici Güderi Seti 712373

HomeCare 2 ADET PVC Pencere Plastik Mobilya Temizleyici Güderi Seti 712373 (7430000712373)

Spesifikasyonlar; 2 ADET HomeCare PVC Pencere ve Plastik Mobilya Temizleyici 423559 +  43 cm Temizlik ve Kurulama Güderisi 712167 HEDİYESİYLE gönderilir.

2 ADET HomeCare PVC Pencere ve Plastik Mobilya Temizleyici 423559 Özelikler; PLastik Mobilya ve Pvc Doğrama TEMİZLEYİCİ PLastik Mobilya ve Pvc Doğramalarınızı özel formülü ile kolay ve mükemmel bir şekilde temizler.
Kolay ve çabuk uygulanır.
İç ve dış mekanlarda kullanıma uygundur.
500 ml x 2 paket 

Nasıl Kullanırım ? Püskürtme başlığını püskürtme konumuna getirdikten sonra ürünü püskürtün ve yaklaşık 1 d k etki etmesini bekleyin.yumuşayan kirleri ıslak bir bezle silin ve yüzeyi suyla durulayın.
Dikkat :Ürünü kullanmadan önce yüzeyin görünmeyen bir yerinde dayanıklılık açısından test ediniz.
PLastik mobilyalarda kullanım . PLastik mobilyanızın üzerine sıkın ve 1 dakika etki etmesini bekleyin daha sonra temiz bir bez yardımıyla yüzeyi siliniz mümkünse yıkayınız veya temiz nemli bir bez ile siliniz.
Pvc pencerelerde Kullanım. Yeni ve eski tüm Pvc pencerelerde kullanabileceğiniz bir üründür.
Pencerelerinizin üzerinde bulunan kirlerin veya etiket kalıntılarının üzerine sıkın ve 1 dakika etki etmesini bekleyin daha sonra temiz bir bez yardımıyla Pvc pencerelerinizi siliniz. .

43 cm Temizlik ve Kurulama Güderisi 712167  Spesifikasyonlar :  43 CM X 32 CM ölçülerinde özel saklama kutusunda gönderilir.

Nerelerde Kullanırım ? Kurulama, temizlik amaçlı ve cam, mermer, ahşap, seramik, ankastre vb tüm yüzeylerde kullanılabilir.
ev,ofis,Ahşap,cam ve tüm zeminler

Ürün Özellikleri :  Yumuşacıktır
Kendi ağırlığının 20 katına kadar suyu tutar
Temizlenmesi bildiğiniz tüm bezlerden farklı olarak çok kolay temizlenir
Çizik yapmaz leke bırakmaz ve çok uzun ömürlüdür.

Nasıl Kullanırım ? Sürekli nemli tutulması tavsiye edilir.
Kurusa bile endişelenmeyin ! Islatın eski haline dönsün !
Otomobillerin iç ve dış temizliğinde güderinizi sabunlu ılık suda iyice ıslatın ve arabanızı temizleyin.
Daha sonra temiz su ile yıkadığınız güderinizle durulama işlemini yapın.
Avuç içinde fazla suyunu sıktığınız güderi ile kurulama işlemine geçin.
Temizlik işlemi bittikten sonra nemli bir şekilde kutusuna koyunuz.Kuru bırakmayınız!

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin