HomeCare 2 LİTRE WC Gider ve Lavabo Açıcı Jel Seti 712330

HomeCare 2 LİTRE WC Gider ve Lavabo Açıcı Jel Seti 712330 (7430000712330)

Spesifikasyonlar : 2 LİTRE HomeCare WC Banyo Gider ve Lavabo Açıcı Jel 1000ml 425127R + Lavabo Açıcı Toz 711662 HEDİYESİYLE gönderilir.

Genel Bakış  
3'ü bir arada formülü sayesinde tıkanıklığa neden olan kirlere nüfus ederek tıkanıklığı ortadan kaldırır, temizlik ve hijyen sağlar.
Mutfak ve Banyo lavaboları pis su dolsa bile, sudan ağır formülü sayesinde doğrudan tıkanıklığın kalbine ulaşır. Banyo, bide, evye ve tuvaletlerin tahliye borularındaki yağ, saç ve artıkların birikmesiyle oluşmuş tıkanıklıkları açmaya yardımcı olur.
Kullanımı pratiktir, su kaynatmanıza gerek kalmaz.
Düzenli kullanıldığında birikintilerin yarattığı istenmeyen kokuları giderir.
PVC ve plastik maddelerden yapılmış sıhhi tesisat ve tahliye borularında bile kesinlikle tahribat yaratmaz.
Nasıl Kullanırım?
Su kaynatmanıza gerek yoktur.
HomeCare sıvı lavabo açıcıyı tıkalı olan mutfak veya lavabonuza “ürünün arka kısmında belirtilen ölçüde” dökün
Tıkanıklığın açılması sonrasında bol suyla lavaboyu yıkayın

Kaktüs Kedi tasarım ürünleri, Designer T.U.B tarafından tasarlanır ve MARMARA MR Multi Rivoluzione tescilli markasıdır. KaktüsKedi, markalara üretim yaptırabilir. Marmara, Moda&Car konseptiyle, moda, yaşam ve otomobilinizi birleştiriyor.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin