HomeCare Taharetmatik Hijyenik Hortum 712174

HomeCare Taharetmatik Hijyenik Hortum 712174 (7430000712174)

Spesifikasyonlar : 1 ADET Taharetmatik Hijyenik Hortum + HomeCare Klozet Kapağı Temizleyici Spreyi 422688 HEDİYESİYLE gönderilir.

1 ADET Taharetmatik Hijyenik Hortum Alaturka tuvaletlerde kullanılabilir. Sprial esnek yapısıyla yere değmez ve hijyen sağlayabilir.
94 cm uzunluğundadır.
Kullanımdan sonra geri sarar ve toplanır.
Uç kısmında fıskiyesi bulunur ve tazyik ile etkili temizlik sağlar.
Toplu yaşam alanlarında, okullarda, evde vb kullanılabilir. Nerelerde Kullanırım ? Ev,işyeri veya umumi WC lerde ,okul, ofis, alışveriş merkezleri, restoranlar ve diğer umumi yerlerde bulunan tuvaletlerde kullanım için tasarlanmıştır.

HomeCare Klozet Kapağı Temizleyici Spreyi 422688 Ürün Özellikleri : Tuvalet kullanımı öncesinde yüzey temizleyici olarak kullanılır, formülünde içerdiği esans ile ferahlatıcı bir koku verir.
Püskürtme sonrası 10-15 sn içinde buharlaşır.
500 ml > ortalama 480 kez kullanım sunar

Nasıl Kullanırım ? Tuvalet klozet kapağı üzerine veya sterilize etmek istediğiniz yüzeye püskürtün.
10-15 saniye bekleyin, veya bir peçete yardımıyla yüzeyi temizleyin .

 


 

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin