HomeCare WaterRover 10 Lt Sulama Bidonu 716548
HomeCare WaterRover 10 Lt Sulama Bidonu 716548

HomeCare WaterRover 10 Lt Sulama Bidonu 716548 (7430000716548)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki YEŞİL Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. .

Materyal :Polipropilen

Ölçüler : 10 litre hacime sahip - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI :Ev, bahçe, restaurant, otel, çiçekçiler


BAHÇEYİ KOLAYLAŞTIRIN: WaterRover, ergonomik olarak tasarlanmıştır, böylece kaç çiçeğiniz olursa olsun onları sulamaya devam edebilirsiniz. Çıkarılabilir çıkış ucu, su akışını özelleştirmenize ve sorunsuz bahçe işleri için dakikalar içinde değiştirmenize olanak tanır.

DAYANIKLI YAPI: Polipropilenden yapılmış bu sulama kabı, her mevsimde uzun süreli kullanım için mükemmeldir. Hatta rengini korumak için UV korumalı bir kaplamaya sahiptir, bu nedenle her yıl yıllıklarınızı büyütürken yeni bir sulama kabı almış gibisiniz. taşıma kapasitesi güçlü, süper dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve çok uzun süre kullanılabilir.

BİTKİLER İÇİN MÜKEMMEL : Bu bahçe sulama kovası sayesinde yeşil yapraklı arkadaşlarınızın serin ve nemli kalmasını sağlayın. Bahçenizdeki bitkilerinizi, çiçeklerinizi ve sulu meyvelerinizi sulamak için hem iç hem de dış mekan için plastik sulama kabını kullanın.

UZUN SAPLI SULAMA BİDONU : Uzun saplı ağız tasarımı, dar sulama ağzı, suyu yeşilliklerin arasına sokmak ve her bitkinin köküne doğru bir şekilde su göndermek gibi, bitkilerinizin hassas konumlarına yönlendirmede iyi çalışır.

ERGONOMİK TASARIM : Bu sulama, kolay dökme için dengeli tasarımlı ergonomik sapı sayesinde konfor için optimize edilmiştir. Bu sulama sorunsuz kullanılabilir, kapak gerektirmediği için su doldurması kolaydır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.