ModaCar Autoset Oto Temizlik Bakım Seti 11 Parça 428150

ModaCar Autoset Oto Temizlik Bakım Seti 11 Parça 428150 (7410000428150)

Spesifikasyonlar : EKONOMİK SET İÇERİĞİ;
ModaCar Autoset Jant Temizleyici Parlatıcı 500 ML 427592R
ModaCar Autoset Showroom Parlak Hızlı Cila 500 ML 427591R
ModaCar Autoset Lastik Parlatıcı Parlak Görünüm 500 ML 427590R
ModaCar Autoset Koltuk Döşeme Temizleyici Sprey 500 ML 427589R
Autoset Araç İçi Torpido Temizleyici Parlak 500 ML 427588R
ModaCar Autoset Motor Yüzey Temizleyici 500 ML 427587R
ModaCar Show Cilalı Torpido Parlaklık Temizlik Süngeri 428043
ModaCar Aromatech Kavanoz Ortam Kokusu Kavun 100 ML 423694R
ModaCar 40X40 cm Microfiber Havlu Bez 422161R
ModaCar Motor, Jant ve Bijon Aralarını Derin Temizleme Fırçası 422210AV
ModaCar Katlanabilir Temizlik Kovası 424433R

ModaCar Autoset Jant Temizleyici Parlatıcı 500 ML 427592R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım  GAZSIZ Ekonomik Spreydir. Çamur, yağ, katran ve fren balatasının neden olduğu kirleri temizlemek için kullanılır. Cilalama yapar ve zaman içindeki janttaki renk solgunluğunu önler. Solmuş renkleri onarır. Asit yanmalarını önler. Uzun süreli KİR VE FREN TOZUNA karşı TABAKA oluşturarak koruma ve parlaklık sağlar. Böylece asit yanmalarını önlemeye yardımcı olur ve düzenli temizliğin çabuk ve kolay olmasını sağlar. ideal bir üründür. Kullanımı son derece kolaydır.

Nerelerde Kullanırım? Cam, pencere, ayna, PC ekranları, televizyon, krom, fayans, emaye, porselen vb. tüm yüzeylerde ve ağır kir, nikotin, kum, yağ ve benzeri tüm lekeleri çıkarmada kullanılır.

Nasıl Kullanırım?
Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Jantı su ile ıslatınız. 15 cm mesafeden jant üzerine püskürtünüz. Kirleri çok yumuşak bir fırça veya bir sünger yardımıyla (sert bulaşık ve ovalama süngeri kullanmayınız) ovalayıp 1 dakika bekletiniz. Direkt güneş ışığı altında veya jant yüzeyi sıcak iken uygulamayınız. Tazyikli su ile (hortumla) kiri akıtınız. Temiz bir bez veya havlu ile kurulayınız. Gövdeye lastiklere ve iç bölgelere püskürtmeyiniz.

ModaCar Autoset Showroom Parlak Hızlı Cila 500 ML 427591R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım Göz kamaştıran "show car" parlaklığı oluşturmanız için en hızlı yoldur. ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır. Sentetik polimer desteği ile yüksek derece parlaklık sağlar. İçeriğindeki mikro temizleyiciler sayesinde boya üzerindeki matlıkları ve derinlemesine çizikleri yok eder. Yaz ve kış şartlarında mükemmel sonuç verir. Mekanik araba yıkamaların oluşturabildiği çiziklerden korur. Anti statiktir Uzun bir süre güneşten yağmurdan çamurdan ve tozdan aracınızı korur. Eskimiş cila ve boyaların temizliği içinde mükemmeldir. Krom ve boyalı plastik yüzeylere de uygundur. Görünmez bir film tabakası oluşturur. Boyanızı besleyerek parlaklık sağlamasının yanı sıra ömrünü uzatır. Yüzeyi parlatır ve rötuş yapılan kısımlarda da renk uyumunu sağlar. Kişisel, profesyonellik gerektirmeyen otomobil cilasıdır. Uygulanması pamuk ile uygulayabilecek kadar kolaydır. Sürekli kullanımlarda 25 güne kadar PARLAK ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır.

Nerelerde Kullanırım? Tüm araç tiplerinde kullanılabilir. 

Nasıl Kullanırım? Aracınızı yıkayın ve kurutunuz. Boya üzerine (tamponlarda dahil) belli aralıklarla 15 cm uzaktan püskürtünüz ve siliniz. Bu hızlı işlemle aracınızı birkaç dakikada parlatabilirsiniz. Microfiber cila bezi ile silme işlemini yapınız.,

ModaCar Autoset Lastik Parlatıcı Parlak Görünüm 500 ML 427590R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım Bu ürün belirtilen yüzeylere Parlak Görünümlü Parlaklık sağlar. Lastiklerinizi temizleyip uyguladıktan sonra sünger ile silerken her geçilen bölge sıvı tarafından doldurulur. Mikro tanecikler lastik yüzeyini tam olarak kaplar ve aynı zamanda su kayganlığı sağlar. Lastiklerin sararmasını ve renginin solmasını önler. Anti-statiktir. Yağmursuz kuru ortamlarda toz tutmasını engeller. İçerisinde itici gaz bulundurmaz. Bu sayede gazlı spreylere oranla 4 kat daha fazla verim sağlar ve çevreye zarar vermez. Etki süresi kış şartların 3 gün / yaz şartlarında 9 gündür.


Nerelerde Kullanırım? Otomobil, motosiklet vb. tüm araç lastikleri, kauçuk alanlar (kapı fitili vb.), tampon, konsol, fitiller ve vinil malzemeleri.
 

Nasıl Kullanırım? Lastiklerinizi sabun ve süngerle iyice yıkayarak kuru bir bezle temizleyiniz. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Uygulanacak bölgeye 20 cm uzaklıktan püskürtünüz. 5-10 dakika kurumaya bırakınız. Lastiklere ürünü püskürttükten sonra sünger veya bir bez ile dağıtınız, siliniz ve ürünü lastik üzerinde kurumaya bırakınız.

ModaCar Autoset Koltuk Döşeme Temizleyici Sprey 500 ML 427589R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım Kir, koku ve lekeleri giderir. Belirtilen yüzeylerdeki kirleri çıkarmak ve orijinal görünüme kavuşturmak için üretilmiştir.

Nerelerde Kullanırım? Kumaş, döşeme, tavan vb. yüzeylerde, plastik yüzeylerde ve tüm araçlarda kullanıldığı gibi ev, ofis vb. tüm ortamlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Nasıl Kullanırım? Her zaman önce fazla gözükmeyen bir noktada ürünü test ediniz. Şişeyi iyice çalkalayınız ve sprey ucunu ayarlayınız. Temizlenecek yüzeye püskürtünüz. 1-2 dakika işlemesini bekleyiniz. Yerleşmiş inatçı kirlerin üzerini yumuşak bir fırça ile ovunuz. Yumuşak kuru bir bezle siliniz. Kurumaya bırakınız. Özellikle yerleşik inatçı lekeler için uygulamayı tekrar ediniz

Autoset Araç İçi Torpido Temizleyici Parlak 500 ML 427588R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım Yüzeylerin doğal eskime sürecini yavaşlatmak amacıyla özel olarak geliştirilmiş patentli bir formüle sahiptir. Parlaklık sağlar. Güvenlidir ve kullanımı kolaydır. Araçların yüzeyini zedeleyebilecek kirleri temizler. Yüzeyleri güçlendirerek, ozon, oksijen, ultraviyole ve morötesi ışınların zararlı etkilerine karşı korur. Orijinal parlaklığını ve rengini güçlendirerek aracın güzel görünmesini sağlar. Güneşten gelen UV, morötesi ışınlar, kir, oksijen, ozon ve diğer zararlı maddeler gibi çürümeye neden olabilecek zorlu çevre koşullarının etkileri arasında bir bariyer oluşturur. Yüzeyin esnekliğini koruyarak genleşme veya büzülme sonrası çatlamasını engeller.
Yüzeyin orijinal parlaklığını ve rengini korur. Anti statiktir. Toz tutmayı engeller. Alkol, kerosen, yağ bazlı kimyasallar, solvent ve petrol çözeltileri gibi zararlı maddeler içermez.

Nerelerde Kullanırım? Otomobil iç mekanlarında, vinil, suni deri, kauçuk, plastik, torpido, tampon, lastik, kauçuk yüzeyler, branda mobilyaları, cüzdanlar, kemerler, bavullar, evrak çantaları, spor malzemeleri, fiberglas vb.

Nasıl Kullanırım? Profesyonel üründür. Az bir miktar etkilidir, çokça sıkmanızı gerekmez. Yüzeye çok olmamak şartıyla sıkın 1 dk. bekleyin. Daha sonra microfiber bezle silme işlemini yapın.

ModaCar Autoset Motor Yüzey Temizleyici 500 ML 427587R Ürün Açıklaması: 500 ML > Pratik saklama ve kullanım Yağı ve kiri gidererek motor parçalarını hızlı ve etkili bir şekilde temizler. Yağ, kir, gres, tortu, katran, petrol artığı vb. birkaç dakikada söker, temizler. Sürekli olarak sıcağa maruz kalan metal, hortum, elektronik yüzeyi koruma altına alır. Elektronik devrelere zarar vermez. Ulaşılması zor bölgelerde bile verimli bir temizlik sağlar. Kauçuk, plastik, boyalı vb. yüzeylere zarar vermez.

Nerelerde Kullanırım? Otomobil motorları, motosikletler, makinalar, çim biçme makinaları, aletler ve tüm motor tiplerinde kullanılabilir.

Nasıl Kullanırım? 1. Motoru ön ısıtma için 2 dakika çalıştırın ve kapatınız.
2. Hava girişini ve elektrik aksamını plastik torbalarla kapatınız.
3. Şişenin sprey ucunu ayarlayın ve motor üzerine bolca püskürtünüz.
4. Nüfus etmesi için 2 dakika bekleyin.
İnatçı kirleri sert bir fırça ile ovun.
5. Temiz su ile durulayınız.
6. Plastik torbaları çıkartın ve motoru hemen çalıştırınız.
7. Kuruması için motoru 5 dakika çalışır halde bırakınız.
Kuru temizleme: Motor soğuk haldeyken uygulanır. Temizlenecek motor parçalarının üzerine püskürtünüz. Fırça ve bez yardımı ile temizleyiniz.
Uyarı: DİKKAT gözleri ve cildi tahriş eder. Gözlere temas halinde hemen bol miktarda suyla yıkayın ve tıbbi yardım alınız. Çocuklardan uzak tutunuz.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin