ModaCar Kış Bakım Seti 428057

ModaCar Kış Bakım Seti 428057 (7410000428057)

Spesifikasyonlar : MasterCare Donma Önleyici Buz Çözücü + 300 ML 426912 + ModaCar Su İtici + Yağmur Kaydırıcı + Cam Buz Yapışma Önleyici 2 YIL / 30000 KM 422362 + ModaCar Kar Temzilemeli Buz Kazıyıcı 424102AV HEDİYESİYLE gönderilir.

MasterCare Donma Önleyici Buz Çözücü + 300 ML 426912 Nerelerde Kullanırım ? Otomobil cam,kapı,kilit,tavan,sunrof,Bagaj vb
Sitelerde,Okullarda,Hastane Bahçelerinde,Benzin İstasyonlarında,(AVM)Alışveriş Merkezlerinin Açik Otoparklarında, Parklarda ve Bahçelerde ,Yürüyüş yollarında,Cami ve İbAdethanelerin bahçelerinde vb aklınıza gelebilecek her yerde,her alanda

Ürün Özellikleri : 200 + 300 ml hediye 
BUZLANMANIN ÖNLENMESİ (ANTI-ICING) Özel formül ile sıkılan bölgenin-70 dereceye kadar buz tutmasını engeller
Max 48 saat koruma sonrasında yenilenmesi gerekir

Otomobil dışı kullanımlarda Donma noktasını düşüren kimyasal maddelerin, Yağış başladıktan hemen sonra, hatta daha yağış başlamadan yol yüzeyine uygulanması, Kar veya buz ile yüzey arasında bir bağ kurulmasını engeller.
Sonrasında periyodik ve kısmi tekrarlar ile kimyasal maddenin yağış devam ederken uygulanması bu etkinin sürmesini sağlar.
Bu koruyucu işlemler buzlanmayı önlemenin en önemli noktalarıdır.
Buzlanmanın önlenmesi işlemleri, çabuk ve sık müdahale gerektiren, önceliği yüksek yollar için daha uygundur.

Nasıl Kullanırım ? İstediğiniz yüzeye spreyi sıkın ve olduğu gibi bırakın 

ModaCar Su İtici + Yağmur Kaydırıcı + Cam Buz Yapışma Önleyici 2 YIL / 30000 KM 422362 Otomobil Camları ve aynaları. Vitrin Camları,Duşakabin,cam lavabo ve her türlü suya maruz kalan cam yüzey
2 yıl 30000 km (100.000 silecek çalıştırma ) boyunca silecek kullanmazsınız !

Ürün Özellikleri :, Özellikle yan ve arka camlarda görüşü zorlaştıran yağmur damlalarının camda durmamasını sağlar ve parlak sürüş sunar.
İçeriğindeki silika nanopartiküller ile otomobil cam yüzeylerine sıvı ve yağ itici özelliği kazandırarak, camların su kaydırıcı etki ile leke tutmaz ve kolay temizlenir olmasını sağlar.
Uygulandığı yüzeyin üzerini kaplayarak tamamen görünmez bir katman oluşturur ve cam yüzeyin dokusunda, görünüşünde veya renginde hiçbir değişiklik oluşturmadan sıvı, kir ve lekeden korur.
Çamur ve tozların camlara yapışmasını geciktirirken, temizlenmesini de kolaylaştırarak camların sürekli ilk günkü parlaklığında kalmasına yardımcı olur.
Off-road koşullarda aracınızı çamur kirlenmesine Karşı korur.
Aracınızla saatte 40 km üzerine çıktığınızda ön camda yağmur kaydırma etkisini rahatlıkla görebilirsiniz
Silecek kullanımı %90 a kadar azalır.
40ml

Uygulanacak yüzey kirden ve yağdan tamamen arındırılmış ve kuru olmalıdır.
Uygulanacak yüzeyde deterjan, sabun kalıntısı olmadığına emin olunuz.
Gerekirse yüzeyi su ile iyice durulayınız.
Şişeyi birkaç kez çalkalayınız. Uygulama yapılacak yüzeye eşit şekilde spreyledikten sonra beklemeden, hav bırakmayan bir bez yardımıyla yüzeye dairesel hareketler ile eşit şekilde yayarak kurutunuz.
MetreKareye önerilen 20 kez ( ortalama 7 ml) püskürtülmesidir.

ModaCar Kar Temzilemeli Buz Kazıyıcı 424102AV  Nerelerde Kullanırım ? Otomobil camları,ev,ofis,dükkan,vitrin camları,fayans,mermer yer döşemeleri vb

Ürün Özellikleri : 1,5 cm e kadarki buzu kırabilir.
Fırçalı kısımla camda kalan Kar parçalarını temizleyebilirsiniz.
Fırça antistatik bir tabaka oluşturacak bir süre Kar tanesini tutmayacaktır.
Uygulanan camı çizmez
Ergonomik tasarım,ele tam uyumluluk