PowerUP Diesel FX Dizel Yakıt Takviyesi Performans Booster 427052

PowerUP Diesel FX Dizel Yakıt Takviyesi Performans Booster 427052 (7410000427052)

PowerUp - Kanada -Maryn International

Uygulama; 

DIESEL FX İleri Dizel Yakıt Uygulaması, dizel yakıtla harmanlanan bir konsantre olarak sürekli kullanılabilir veya önceden dizel yakıt stokuna harmanlanabilir. Önerilen katma oranı 1:1000 (binde bir), 1000 litre yakıta 1 litredir.

Ürün Özellikleri :

DIESEL FX, performansı güçlendirilmiş Yüksek Basınç Yakıt Enjektör Antifoulantıdır. Günümüzün yüksek basınç enjeksiyon sistemlerinde aşırı basınç ve ısının neden olduğu filtre tıkanmalarını ve enjektör kirlenmesini önler. Ateşlemeyi geliştirici katıklar Setan sayısını yükseltir. Böylece püskürtme ile yanma arasındaki süreyi kısaltır. Setan sayısının artması yakıt ekonomisi sağlar.
Yakıt tasarrufu sağlar.
Zararlı egzoz emisyonlarını azaltır.
Yüksek basınç enjeksiyon sistemlerinde enjektörde tortu birikmesini önler ve temizler.
Yakıt kurumu ve çökeltisi oluşumunu önleyerek yakıt filtresi ve enjektör ömrünü uzatır.
Motor içindeki termik gerilmenin neden olduğu filtre tıkanmalarını önler.
Setan sayısını yükseltir ve püskürtme ile yanma arasındaki süreyi kısaltır.
Sentetik korozyon önleyici içerir.
Tamamen sentetik, asitsiz bir yağlama katığı ile yağlamayı güçlendirir.
Termal ve oksidatif stabilite sağlar.
Su tutmaz, suyu ayrıştırır.
Gürültüyü azaltır.
Bakım giderlerini ve arızaları azaltır.
DIESEL FX, performansı güçlendirilmiş Yüksek Basınç Yakıt Enjektör Antişoulant?ıdır. Günümüzün yüksek basınç enjeksiyon sistemlerinde aşırı basınç ve ısının neden olduğu filtre tıkanmalarını ve enjektör kirlenmesini önler. Ateşlemeyi geliştirici katıklar Setan sayısını yükseltir. Böylece püskürtme ile yanma arasındaki süreyi kısaltır. Setan sayısının artması yakıt ekonomisi sağlar.
Ayrıca gürültüyü ve egzoz emisyonlarını, soğukta ilk çalıştırmadan sonra ortaya çıkan beyaz dumanı azaltır, nemi dağıtır. Hem yağlamayı geliştiren, hem de korozyonu önleyen tamamen sentetik elemanlar içerir.
DIESEL FX yeni model araçlar için geliştirildiği halde tüm dizel araçlarda, çok düşük kükürtlü dizel (ULSD, Ultra Low Sulphur Diesel) ve bio-dizel ile harmanlanarak kullanılabilir.