TOPTAN 6 LI PAKET Brillantcare Platinum Hızlı Cila 427195

TOPTAN 6 LI PAKET Brillantcare Platinum Hızlı Cila 427195 (7390000427195)

BU ÜRÜN MODACAR ARABAYASERVİS KONSPETİYLE TOPTAN 6 LI PAKET OLARAK SATILMAKTADIR.


Satın alacağınız / almış olduğunuz BrillantCare Markası ModaCar MARMARA MR Multi Rivoluzione adına tescilli markadır.

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. ModaCar ithalatını, pazarlamasını veya üretimini yaptırdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır. Satışa sunulan her ürün AR-GE aşamasından sonra, KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte, onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır. Aklınıza takılan her soruda, hatalı / sorunlu ürünlerde, fiyatlarda veya toplu alımlarda hiç çekinmeden irtibata geçin. 

ModaCar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin”


Ürün Açıklaması:

200 ML > Pratik saklama ve kullanım
BRILLANTCARE hızlı ciladır. Göz kamaştıran "show car" parlaklığı oluşturmanız için en hızlı yoldur. ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır. Sentetik polimer desteği ile yüksek derece parlaklık sağlar. İçeriğindeki mikro temizleyiciler sayesinde boya üzerindeki matlıkları ve derinlemesine çizikleri yok eder. Yaz ve kış şartlarında mükemmel sonuç verir. Mekanik araba yıkamaların oluşturabildiği çiziklerden korur. Anti statiktir Uzun bir süre güneşten yağmurdan çamurdan ve tozdan aracınızı korur. Eskimiş cila ve boyaların temizliği içinde mükemmeldir. Krom ve boyalı plastik yüzeylere de uygundur. Görünmez bir film tabakası oluşturur. Boyanızı besleyerek parlaklık sağlamasının yanı sıra ömrünü uzatır. Yüzeyi parlatır ve rötuş yapılan kısımlarda da renk uyumunu sağlar. Kişisel, profesyonellik gerektirmeyen otomobil cilasıdır. Uygulanması pamuk ile uygulayabilecek kadar kolaydır. Sürekli kullanımlarda 25 güne kadar PARLAK ISLAK GÖRÜNÜM kazandırır.

Nerelerde Kullanırım?

Tüm araç tiplerinde kullanılabilir.

Nasıl Kullanırım?

Aracınızı yıkayın ve kurutunuz. Boya üzerine (tamponlarda dahil) belli aralıklarla 15 cm uzaktan püskürtünüz ve siliniz. Bu hızlı işlemle aracınızı birkaç dakikada parlatabilirsiniz. Microfiber cila bezi ile silme işlemini yapınız.