TOPTAN 6 LI PAKET ModaCar PowerUP Gen49D Dizel Yakıt Sistemi Bakımı 427051

TOPTAN 6 LI PAKET ModaCar PowerUP Gen49D Dizel Yakıt Sistemi Bakımı 427051 (7390000427051)

BU ÜRÜN MODACAR ARABAYASERVİS KONSPETİYLE TOPTAN 6 LI PAKET OLARAK SATILMAKTADIR.


PowerUp - Kanada -Maryn International

Uygulama;

GEN49D, tüm dizel yakıtlarla her mevsimde kullanılır. Katkı oranı %0.08 veya 125 litre yakıta 100 ml; 1250 litre yakıta 1 litredir.

BU ÜRÜN BİR KATKI DEĞİL - SİSTEMİ REVİZE EDER !

GEN49D, tüm dizel yakıtlarla her mevsimde kullanılır.
GEN49D, silindirin üst kısmında, enjektörlerde ve yakıt pompasında sürtünme ve aşınmayı azaltan güçlü bir sentetik yağlama paketi içerir. Sürtünme aşınmanın azalması motorun randımanı arttırır, söz konusu parçaların çalışma ömrünü uzatır. Genel bakım maliyetleri düşer ve bakım aralıkları uzar.
Dizel yakıtın bir özelliği de korozyona elverişli olmasıdır. Nem ve aşınan parçaların neden olduğu metal parçacıklar ile demir oksit gibi korozyon oluşturan maddeler, yakıt filtrelerine ve enjektörlere zarar verebilir. GEN49D tüm yakıt sisteminde korozyon ortamını etkisiz kılan, birinci sınıf istikrarlı bir yakıt elde etmek için paslanma ve korozyona karşı eşsiz bir koruma sağlar.
Dizel motorlar doğası gereği kirlidir. Yüksek ısı ve iç korozyon, katı parçacıkların oluşmasını neden olur. Bunlar enjektörler ve buji filtreleri üzerinde birikerek motorun randımanını düşürür. GEN49D yakıt sistemini temizleyen ve korozyona karşı tüm yüzeyleri koruyan, yakıt enjektörlerini temiz tutarak ideal bir püskürtmeye olanak veren güçlü bir deterjan paketine sahiptir. Temiz bir motor daha randımanlı çalışır, daha yüksek enerji yaratır ve daha az yakıt kullanır. Saha testleri GEN49D kullanılarak temizlenen motorlarda önemli oranda yakıt tasarrufu sağladığını göstermektedir.

Ürün Özellikleri :

GEN49D, soğuk akış özelliklerini geliştirir ve antijel koruması sağlar. Yakıtınız en soğuk havalarda bile jelleşmez, sıvı niteliğini kaybetmez. Bu özellik soğuk ilk çalışma performansını yükseltir. Motorun dayanıklılığını arttırır, ısınma süresini kısaltır, çalışma hararetini düşürür. En soğuk havalarda bile anahtarı çevirdiğiniz anda aracınızın çalışacağından emin olabilirsiniz.
Yakıt tasarrufu sağlar.
Enjektördeki tortuları temizler.
Yakıt sistemini temizler, yağlar, korur.
Kışın soğuk havalarda jellenmeyi önleyici koruma sağlar.
Yakıt deposunu ve tüm sistemi pas ve korozyondan korur.
Yakıtın setan sayısını yükselterek motorun gücünü arttırır ve zararlı emisyonları azaltır.
Üstün temizleme gücü sayesinde bakım ihtiyacı azalır.
Yağlanmayı güçlendirerek pompa ve enjektör yıpranmalarını önler.
Alkol içermez, sudan ayrışma özelliği vardır.
Çok düşük kükürtlü (%0.015) dizel yakıtların yağlanma standartlarına uygundur.
2 numara dizel yakıtı premium kalitesine yükseltir motorun daha verimli çalışmasını sağlar.
GEN49D, özel olarak tasarlanmış mükemmel bir dizel yakıt katkısıdır. Dizel yakıtlardan beklenebilecek tüm özellikleri sağlayacak nitelikte hazırlanmıştır. O nedenle setan sayısını arttırma, jelleşmeyi önleme, mükemmel bir yağlama ve temizle, yakıt verimliliğini yükseltme ve motorun hayati parçalarının ömrünü uzaltma amaçlarıyla kullanılan farklı ürünlerin sağladığı yararların tümünü, tek bir ürünle sadece GEN49D ile elde etmek mümkündür.
Günümüzde hava kirliliğin önlenmesine yönelik çalışmalar, giderek daha düşük kükürt içeren yakıtların kullanılmasını öngörmektedir. Ancak yakıttaki düşük kükürt oranı onun yağlanma ve soğuk akış özelliğini olumsuz etkiler, Enerji performansını düşürür. GEN49D, dizel yakıtınızla karışarak yağlama ve soğuk akış özelliklerini, motor randımanını ve motor gücünü arttırır. Çok düşük kükürtlü (ULSD) dizel yakıtın yarattığı performans sorunlarını giderir. Yakıtınıza günümüzün gerektirdiği dizel yakıt niteliklerinin üzerinde özellikler kazandırır. vAteşleme geliştirici katıklar, yakıtın setan sayısını 1-2 puan arttırabilir. Setan sayısı dizel yakıtın ateşleme kalitesini gösteren bir kriterdir. Yüksek setan sayısı olan yakıtlar, sıkıştırma zamanında püskürtme ile daha çabuk, daha güvenli ve daha temiz yanma sağlar. Bu özellik motorun randımanını yükseltirken, aynı zamanda nitrojen oksit gibi emisyonları azaltır. Soğuk havalarda ilk çalıştırma performansını arttırır, yakıt tüketimini azaltır, motor gürültüsünü keser.
GEN49D, soğuk akış özelliklerini geliştirir ve antijel koruması sağlar. Yakıtınız en soğuk havalarda bile jelleşmez, sıvı niteliğini kaybetmez. Bu özellik soğuk ilk çalışma performansını yükseltir. Motorun dayanıklılığını arttırır, ısınma süresini kısaltır, çalışma hararetini düşürür. En soğuk havalarda bile anahtarı çevirdiğiniz anda aracınızın çalışacağından emin olabilirsiniz.
GEN49D, içerdiği yakıt dengeleyici katıklarla yüksek sıcaklıklarda yakıtın niteliğini kaybetmesini önler. Bu katıklar yakıtın oksitlenmeye karşı dayanıklılığını geliştirerek hizmet ömrünü uzatır, parçacık oluşumunu ve emisyonları azaltır ve yakıtın toplam gücünü geliştirir.