Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin)
Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin)
Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin)
Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin)

Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin) (1003)

Fiyat : ₺50,00

Altın kapının anahtarı Bitcoin (Selcoin)

ADET

Artır Azalt
Yazar : SELCOIN

İçerik :

Yazar,bu eserinde paranın tarihine kısa bir yolculuk yapıyor ve kripto para borsalarında nasıl hamleler yapılır,nasıl stratejiler geliştirilir,kendi gözüyle trade nasıl yapıyor.Bunlara değinmektedir.Türk kripto camiasının yakından tanıdığı "Selcoin" bizlere kendi kurallarıyla,yatırımlarımıza nasıl yön verebileceğimizi anlatmaktadır.
Bu harika eser, baş ucu kitaplarınızdan biri olacaktır.

Sayfa sayısı : 120



Bu esere 0.0011 bitcoin ödeyerekte sahip olabilirsiniz.
 
Merhaba, ben Selcoin.


Özellikle Twitter'da beni takip edenler beni bu isimle tanıyorlar. Benim yatırım işlemlerime başlamam klasik regüle borsalarla olmuştur.Klasik piyasaları tanımam ve işlemlerime başlamam 2011 yıllarına takabül eder. Bitcoin’i tanımam ise 2014 yılına ve yatırım anlamında faaliyete girişmem ise 2015 yılına tekabül etmektedir. Araştırma yapmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi severim. Araştırmalarım ve bilgi edinmelerimin ana mecrası internettir tabi ki. Bol araştırır, bol okurum. Bu araştırmalarım neticesinde tesadüfen tanıdığım bitcoin ve içinde bulunduğu prensiplerin aklıma yatması ile rutin ve az kazançlı standart borsalardan elimi eteğimi çekerek tüm ilgimi ve bilgimi tamamen bu yöne çevirdim. Yaptığım analizlerimle twitter üzerinden paylaşım yaparak kendimi insanlara tanıtma fırsatı buldum.Kazandım ve kazandırdım. Şimdi de istedim ki yaptıklarımızın bir de yazılı kaynağı olsun, işler bensiz de yürüsün. Bu nedenle bu kitabı kaleme alma gereği duydum.önüne gelen bitcoin basamasın taklit edemesin, kolay erişilemesin’dir.
Bitcoin’de proof of work protocol kullanılır. Bu protokol siber saldırılara duvar ören ve hacklenmeyi başarısız hale getiren bir sistemdir. Satoshi bu protokolden faydalanarak bitcoin’i inşaa etmiştir. Proof of work protokolünün mucidi değildir. Bu protokol daha önce 1999 yılında 
Markus Jakobsson ve Ari Juels işbirliğinde hazırlanan bir makalede kullanılmıştır.şu an nerede olduğunuzdan, bitcoin’in size kazandırdıklarından ve kaybettirdiklerinden daha geniş şekilde bahsedebilirsiniz.
Sohbet, bilgiye ulaşma şekli, eğlence hatta insan ilişkileri dijitalleşirken paranın aynı kalması beklenemez. Türk Lirası, döviz ve altını ekranda görmeye alışan toplum çok yakında kripto para kavramına alışacak. Önemli olan mecbur kalmadan değişebilmek. Zaman içerisinde hayatta kalabilenler en güçlüler değil, en çabuk ve iyi şekilde adapte olabilenlerdir. Bu anlamda ülkemiz ve bizler için büyük bir fırsat var. Bize düşen farkında olmak, öğrenmek, öğretmek…
 
 
Dünya üzerinde insanlar iki yönde eğilim göstermekte. Gelenekçi ya da yenilikçi.. Gelenekçi tarafı ağır basanlar geçmişinde harika işler başarmış fakat şu anda masa üzerindeki bir bardak suyu almak için bile yardıma ihtiyacı olan yaşlı bir amca gibidirler. Gelenekçiler yeniliğe kapalıdır.  Yenilikçiler de geleneğe çok bağlı kalmazlar. Mesela bir ingiliz, Amerika olabilmek için kimliğini,kıta dışında bırakabilir, kendine yeni bir milli marş ,yeni bir bayrak edinebilir ve bu feda ettiği geleneklerle dünyada süper güç olabilir. Yeni dünya düzeninde geleneklerini yeri geldiği vakit feda edebilenler dünyanın yeni hakimleri olmuşlardır. Biz ülke olarak,millet olarak geleneklerimize son derece bağlıyızdır. Son derece bağlı olmamız sebebiyle yenilikleri kaçırmışızdır. Yaşlı geçkin kişilerin teknoloji ile bağını incelerseniz bunu daha iyi anlayabilirsiniz. Yeniliğe kapalıdırlar.Öğrenmeye aç değillerdir. Dokunmatik telefon istemezler de tuşlu telefon isterler mesela. Bilgisayarın nasıl açılacağını bilmezler mesela. Ayıp mı bilmemek? Asla. Öğrenmemek ayıp, bilgiye,yeniliğe aç olmamak ayıp. Sizler geleneklerinizden vazgeçmeseniz de yeniliklere gözünüzü kapatmayın lütfen. Çağın gereklerini takip edin..
Bu çağın gereği de Kriptodur , bitcoin’dir.