DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)
DJI SPARK(MİNİ DRON)

DJI SPARK(MİNİ DRON) (1018)

Fiyat : ₺2.500,00(KDV Dahil)

DJI SPARK(MİNİ DRON)

ADET

Artır Azalt
5 temmuz 2017 tarihinden sonra sevk edilecektir.

•  KUTU İÇERİLİĞİ AŞŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFTA BELİRTİLMİŞTİR. 
• KUMANDA SET İÇERİLİĞİNE DAHİL DEĞİLDİR.

 
 
 
 
SPARK İLE ANI YAKALAYIN
 
DJI tüm özelliklerini taşıyan , ilham aldığınız anı yakalamanızı sağlayan SPARK'la tanışın. Akıllı uçuş kontrol seçenekleri mekanik bir gimbal ve inanılmaz görüntü kalitesine sahip bir kamera ile SPARK yaratıcılık sınırlarınızı zorlamanıza olanak sağlar.

SPARK İLK TANITIM VİDEOSU
 
 


 

QuickShot

 

BiR DOKUNUŞ iLE ViDEOLAR

Spark'ın sizin için profesyonel çekimler yapmasını sağlayın.Hızlı Çekimler sinematik kompozisyonla inanılmaz görüntüleri çekmenize yardımcı olur.

Roket Kamera aşağı bakacak şekilde yukarı çıkın.

Dronie Fotoğraf makinesi konunuza kilitlenmişken, geriye ve yukarıya doğru dolaşın.

Daire Hedefinizin etrafında daire oluşturun.

Helezon Konunun etrafında spiral olarak yukarıya doğru uçun.

 

 

TapFly

UÇUŞ Yapmak PARMAKLARINIZIN UCUNDA

 

TapFly modunda, sadece çekmek istediğinizi hayal edin ve Spark onu sizin için çeksin.Telefon ekranınıza dokunun ve Spark, görme teknolojisini kullanarak, dokunduğunuz yönde engelleri aktif olarak algılayarak uçar.

Koordinat Ekrana dokunun ve irtifayı korurken o noktaya uçun.

 

Yön Ekranda dokunduğunuz yönde uçmaya devam edin.

 

 

ActiveTrack

HEDEFE ODAKLANIR

Spark, ActiveTrack ile farklı şekil ve boyuttaki nesneleri otomatik olarak tanır ve bulundukları yere ve hareket hızına göre onları izler.Bu, takip işlevini çok daha kolay ve güvenilir kılar.

İz Hedefinizi önünden, arkasından ya da etrafında dönerek takip edin

.Profil Planı sabit bir perspektiften takip edin.

 

Gesture

İSTEDİĞİNİZ ANI YAKALAR

Gelişmiş öğrenme, hareketi tanıma sistemi ile basit el hareketleriyle sizi tanımasını sağlar.PalmControl modu ile, Spark'ın hareketini avuç içiniz ile kontrol edin.İsterseniz uzaktan kumandayı ve telefonunuzu evde bırakın.

Selfie Kıvılcım ve fotoğraf çekmek için kollarınızı kaldırın, elinizi dalın veya parmaklarınızla bir çerçeve oluşturun.

PalmControl Spark , el hareketlerinizi takip edebilir, hatta elinizden kalkış yapıp elinize iniş yapabilir.

 

 

 


 

 
 

 

Mekanik Gimbal Stabilizasyon

SARSINTISIZ çekim

Spark'ın 2 eksenli mekanik gimbali ve UltraSmooth teknolojisi, sarsıntı ve sarsıcı deklanşör efektini önemli ölçüde azaltarak çekimleri istikrarlı ve ayrıntılı tutuyor.


Güçlü Mercek

 

DÜNYAYI YAKALA

Tüm Spark görüntüleri, neredeyse sıfıra indirgenmiş renk sapması ve bozulma ile sürekli keskin ve canlıdır.Spark'ın kamerası, 25 mm eşdeğeri odak uzunluğuna sahip f / 2.6 geniş açılı lense sahiptir.Beş öğe, sıkıştırılmış bir çerçeveye uyan tek bir grup halinde düzenlenmiştir.


 

DAHA FAZLA DATA KAYDEDİN

Küçük ve kompakt olan Spark'ın kamerası 1 / 2,3 inç CMOS sensörüne sahiptir ve 1080p'de sabitlenmiş video ve 12MP'de sabit videolar çekmenizi sağlar.Daha büyük pikseller, Spark'ın ışığa daha duyarlı olması ve renkleri tam olarak kaydetmesi anlamına gelir.


Birden Çok Çekim Modu

 

ÇOK YÖNLÜ FOTOĞRAF

Spark, iki yeni mod eklerken önceki tüm DJI drone çekim modlarını benimser: Pano ve ShallowFocus.

Pano Spark yatay veya dikey panoramaları, zıplayıp parmaklarını ve başlığını otomatik olarak ayarlayarak çeker.

ShallowFocus 3D görüntü teknolojisi, sığ bir alan derinliğinde fotoğraf çekmeye yardımcı olur.


 

Güçlü İvme

 

HIZLI VE HASSAS KONTROL

Aerodinamik ve hafif tasarımı ile Spark, minimum rüzgar direnci ile havada uçabilir.Gimbal ve kamera hava aracı ile aynı hizada, istikrarı önemli ölçüde arttırıyor.Güçlü ivme ile Sport Modda 31 km / saat hızla güçlü rüzgarlarda bile istikrarlı uçuş sunuyor.Spark, sezgisel gelişmiş bir uçuş kontrolcü sistemi ile eğlenceli şekilde uçmak anlamına gelir.

 

 

HD Wi-Fi Video İletimi

 

DAHA UZAĞA UÇUN, DAHA FAZLASINI GÖRÜN

Yenilikçi HD Wi-Fi teknolojisi, 1,2 mil (2 km) uzaklığa kadar 720p gerçek zamanlı video aktarımı yapmanızı sağlar.

 

 


Havada kal

Eşsiz UÇUŞ SÜRESİ

Spark'ın tüm akıllı özellikleriyle bile, uçuş süresinden kesinlikle taviz verilmedi.Tam şarj edilmiş bir batarya ile 16 dakikaya kadar uçabilirsiniz.


FPV Uçuş

GÖZLÜKLÜ KULLANIM

Spor Moduna geçin ve Spark'ın hız potansiyelini keşfedin.Spor Modu, gimbal modunu FPV olarak ayarlar; böylece kamera, uçarken sizinle birlikte hareket eder.Yüksek kalitede bir FPV deneyimi için, bir DJI Gözlük alıp farklı bir dünyaya göz atın.


Uçuş Otonomisi

Gelişmiş farkındalık

Spark Uçuş Otonomi sistemi, ana kamera, görsel pozisyonlama sistemi (VPS), 3D algılama sistemi, çift bant GPS, yüksek hassasiyetli ivme ölçüm birimi ve 24 güçlü bilgi işleme çekirdeği içerir.Bu, Spark'ın en fazla 98 ft (30 m) mesafedeki VPS yardımıyla doğru bir yerde durmasını, 16 ft'ye (5 m) kadar uzaktaki engelleri algılamasını ve güvenli bir şekilde iniş yapmasını sağlar.

 

 

Akıllı Eve Dönüş

GÜVENLİ UÇUŞ

Yeni DJI hava araçları gibi, Spark da yeterli GPS sinyali ile otomatik olarak ev noktasına dönebilir.Pil seviyesi çok düşük olursa, bağlantı kaybolursa veya yolda önüne çıkan engelleri algılayabilen Spark, Evine Dön (RTH) düğmesine basarsanız, önceden ayarlanmış bir ana noktaya geri döner.Spark'ın aşağı doğru bakan kamerası, ev noktasını çevreleyen bölgenin görüntülerini yakalar ve güvenli bir iniş için RTH sırasında bu görüntüleri referans alır. MÜKEMMEL değil mi?

 

 

Uçuş Koruması

 

DAHA AKILLI UÇUŞ

DJI'nın GEO sistemi, drone uçuşlarının havaalanları veya stadyumların yakınında olduğu gibi emniyet veya güvenlik dolayısı ile nereye getirdiğini size bildirir.Bu, Spark'ı güvenli ve sorumlu bir şekilde uçurmak için gereken bilgileri sağlar.


 

 

Akıllı Uçuş Pili

GÜÇ VE KORUMA

Spark optimum performans için yüksek enerjili yoğunluklu bir LiPo pil kullanıyor. 12 akıllı koruma fonksiyonu, güvenli uçuş sağlamanıza yardımcı olur.Buna ek olarak, Spark'ın bataryası gerçek zamanlı olarak ne zaman iniş yapacağını bildiren kalan uçuş süresini tahmin eden bir sisteme de sahip.

 


 

 

SPARK DRONE KUTU İÇİNDE NELER VAR ?