HomeCare 10 Mt J.Living Çelik+PVC Çamaşır İpi 716726
HomeCare 10 Mt J.Living Çelik+PVC Çamaşır İpi 716726

HomeCare 10 Mt J.Living Çelik+PVC Çamaşır İpi 716726 (7430000716726)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk örnektir, farklı renkler gönderilebilir.  

Materyal : Çelik tel PVC Kaplama

Ne alacaksınız ? : 10 metre uzunluk

 
KALİTELİ MATERYAL : Güçlü çeik telden yapılmış, üzeri pvc kaplamalı çamaşır ipi, iyi mukavemet ve dayanıklılığa sahiptir.

DAYANIKLI : Standart iplere nazaran, daha kalın, daha güçlüdür ve sıkı gerdiğinizde kırılmaz, çözülmesi veya yeniden bağlanması kolaydır

KULLANIŞLI : Çamaşır ipi günlük olarak evde, arka bahçede, verandada, banyoda, balkonda, çamaşırhanede, karavanda, otelde, yurtta veya kamp aletleri çamaşır ipi olarak kullanılabilir, bu seyahat etmeyi, kamp yapmayı, balık tutmayı sevenler için iyi bir seçim olacaktır. Ağaçların arasında veya gölgeliklerinde ıslak havlu ve sandıkları takmak için kullanın.

İÇERİDE VEYA DIŞARIDA MÜKEMMEL : Hafif ve çok yönlü, geziler / seyahatler, açık hava kampları için mükemmel, kalıcı bir ip takmadan dışarıda kıyafet asmak için harika. Veya ev çamaşır ipleri için kullanın, çeşitli yerlerde asılması kolay, kullanabilirsiniz garajınızda kuruması için kışlık paltoları asmak için veya bodrumda daha büyük çarşafları / battaniyeleri vb. asmak ve kurutmak için evde bir çamaşır ipi olarak kullanılır. Ailenin çok pratik bir parçası, bunları günlük olarak çamaşır kurutmak, normal kıyafet ve havluları asmak, gömlekleri vb. askılara kurutmak için kullanın. Giysiler üzerinde iz bırakmaz.