HomeCare 12+2 Adet Vielles Vignes 7 Bölmeli Çekmece İçi Kaşıklık 717502
HomeCare 12+2 Adet Vielles Vignes 7 Bölmeli Çekmece İçi Kaşıklık 717502

HomeCare 12+2 Adet Vielles Vignes 7 Bölmeli Çekmece İçi Kaşıklık 717502 (7500000717502)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Ahşap Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.   DEKOR ÜRÜNLERİ, Kaşıklığa dahil değildir

Materyal : Plastik 

Ölçüler : 50 cm x 37,5 cm x 5 cm yükseklik  Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Mutfak, restoran, yatak odası, oturma odası çekmecesi, sofra takımı için tezgah, yemek pişirme kapları, kırtasiye malzemeleri, aletler ve kozmetikler için mükemmeldir. Ayrıca okul ve ofis için kalem, işaretleyici, makas, klips, yapıştırıcı vb. Tutmak için kullanılabilir.

ÇEKMECENİZİN KAPASİTESİNİ ARTTIRIN : Tüm mutfak gereçlerinizi, çatal bıçak takımlarınızı ve sofra takımlarınızı çekmecede organize edin. 6 bölmeli bloğa sahiptir. İhtiyacınız olduğunda her zaman bulmak kolay olacak

ZAMANINIZI VE YERİNİZİ TASARRUF EDİN : Bu düzenleyici, kafa karıştırıcı küçük eşyaları bölmelerde saklayabilir. Hiçbir şey kaybolmaz ve her şeyi bir bakışta görürsünüz, Öğeleri toplaması kolaydır, kaşık ve bıçak gibi öğeleri ararken zamandan tasarruf edebilir, kalemler ve cetveller, kolye ve saatler.

ÇOK AMAÇLI ORGANİZATÖR Bu çekmece düzenleyicisi, evrensel bir çekmece düzenleyici tepsi olarak evinizde manuel araçları, makyaj aksesuarlarını da tutabilir. Her şeyi bir bakışta görebilirsiniz, çekmeceleri açmak için sadece bir adım atın

MALZEMELERİ YERİNDE TUTUN : Yerleştirildiklerinde hareketsiz kalacaklar, artık bıçakların, kaşıkların, çatallaırn vb bloğunuzun arkasından fırlaması veya çekmecenizin sıkışması konusunda endişelenmenize gerek yok.

KOLAY TEMİZLEME : Bambu ve ahşapla karşılaştırıldığında çürümez veya kırılmaz. sabun ve su ile kolayca temizlenir ve evinizde muhteşem görünür.Kolay temizlik ve hızlı kuruma sağlar.

"


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.