HomeCare 2 ADET Kireç ve Çimento Artığı Temizleyici Kazıyıcı Seti 712372

HomeCare 2 ADET Kireç ve Çimento Artığı Temizleyici Kazıyıcı Seti 712372 (7430000712372)

trong>Spesifikasyonlar; 2 ADET Kireç ve Çimento Artığı Temizleyici + 12 cm Kazımıa Spatulası 425343 HEDİYESİYLE gönderilir.

Ürün Özelikleri : Tüm fayans çeşitleri, yer Karoları doğal ve suni taş zeminlerde kullanıma uygundur.

1000 ml x 2 adet

Nasıl Kullanırım ? Yüzey üzerinde bulunan kum, kaba çimento ve toprak kalıntılarını yüzeyden süpürün. Yüzeye yapışıp kalan harç, çimento ve Beton artılarının üzerine Çimento Artıkları Temizleyici ürününü yüzey üzerinde bulunan artıklar nemli ve ıslak bir görünüm alana kadar ürün artılarının üzerine dökülür.
5 -10 dk. arası beklemek suretiyle temizlenecek yüzeye yapışan malzemelerin gevşemesi sağlanır.
Yüzeye zarar vermeyecek pLastik bir inşaat fırçası veya nemli bir bez yardımıyla yapışan malzemeler yüzeyden çıKarılır.
Daha sonra yüzey su ve bilindik yöntemler ile temizlenir.
Zor ve kalın artıklarda işlemi tekrar ediniz.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin