HomeCare 48+8 Adet Vick Paslanmaz Çelik Tel Bulaşık Teli 715602
HomeCare 48+8 Adet Vick Paslanmaz Çelik Tel Bulaşık Teli 715602

HomeCare 48+8 Adet Vick Paslanmaz Çelik Tel Bulaşık Teli 715602 (7500000715602)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Paslanmaz Çelik Tel

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 48 Adet + 8 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Ölçüler :

Renk : Resimdeki GRİ Renk gönderilir.


 

Paslanmaz çelik mutfak yıkayıcı, ellerinize karşı nazik olurken ağır kirleri temizleyecektir. Bu paslanmaz çelik sünger, mutfak gereçlerinizdeki, mutfak eşyalarınızdaki ve pişirme cihazlarınızdaki yağı temizler. Metal bulaşık süngeri, eşsiz mutfağınızın iyi bir yardımcısıdır.
Bu sünger metal, cam eşyaları, aynasız pişirme kaplarını, fırınları, ızgaraları, hatta meyveleri ve sebzeleri temizlemek için mükemmeldir. Paslanmaz çelik pedler, mutfakta, banyoda, dış mekanlarda ve daha fazlasında, yumuşak ve esnek, elleri incitmeyen, temizlenmesi zor yüzeyleri temizlemeye gelir. Bu çelik tel sünger kire ve kire karşı dayanıklıdır, ellere karşı naziktir.
Bu metal sünger tencere, tava, ızgara ve fırın, fayans, duş, lavabo, barbekü, tezgah üstü ve çok daha fazlasını temizleyebilir. Paslanmaz çelik temizleme süngeri paslanmaya ve korozyona dayanıklıdır, sizi birden fazla temizlik boyunca korur, görünümlerini tazelemek için bulaşık makinenize atmanız yeterlidir. Paslanmaz çelik ovma süngeri tencere, tava, tabak ve tabaklarınızdaki yağı bir kalp atışı içinde alır.
Bu paslanmaz çelik fırça, günlük yaşamda yaygın olarak kullanılan mutfak tencerenizi, tavanızı vb. temizlemenize yardımcı olabilir. Metal sünger yıkayıcı, ağır yağları, lekeleri ve çıkarılması zor yiyecekleri kolayca temizleyebilir. Paslanmaz çelik ovma ovma pedi, her evde bulunması gereken bir araçtır.
Bu paslanmaz çelik tencere ve tava temizleyici, mutfaklar, tencere ve tavalar, banyolar, ocak üstleri vb. için idealdir. Bu paslanmaz çelik yıkayıcılar, kesikleri ovalayarak sert kirleri ve yanmış yiyecekleri hızlı bir şekilde çıkarır. Bu tel sünger, sert ovmayı çok daha kolay hale getirecektir.