HomeCare 6 Adet Heron Makarna Spagetti Erişte Maşası Paslanmaz Çelik
HomeCare 6 Adet Heron Makarna Spagetti Erişte Maşası Paslanmaz Çelik

HomeCare 6 Adet Heron Makarna Spagetti Erişte Maşası Paslanmaz Çelik (7490000716469)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : Paslanmaz Çelik 

Ölçüler :  21 cm uzunluk - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Çeşitli yiyeceklerin sunulması için idealdir. Partiler, akşam yemeği, ikindi çayı, büfe, yemek, düğün kutlamaları veya ev, otel ve restoran için günlük kullanım için Mükemmel Bir Araç.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :  Ergonomik tasarımlı tutacağı kavraması rahattır, yay hareketi kolayca geri döner ve uzun ömürlü kullanım sunar.


YÜKSEK KALİTE : Etkili kavrama için birinci sınıf kalınlaştırılmış paslanmaz çelik, ayna cilası ve her iki tarafta zarif tasarım konik çatallar ile donatılmıştır. Paslanmaya karşı dayanıklı, toksik olmayan, sağlam ve dayanıklıdır.

İYİ KAVRAMA : Ergonomik tasarımlı tutacağı kavraması rahattır, yay hareketi kolayca geri döner ve uzun ömürlü kullanım sunar.

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR : Lütfen paslanmaz çelik maşaları kullandıktan sonra temizleyin ve kuru olarak saklayın. Pürüzsüz yüzey ve paslanmaz çelik yapı, temizlemeyi ve bakımı kolaylaştırır, sadece sabun ve suyla yıkayın, ardından bir sonraki kullanım için havada kurumaya bırakın, bulaşık makinesinde yıkanabilir, ayrıca bulaşık makinesine koyabilirsiniz.

ÇOKLU STİL : Makarna maşası uygun diş aralığıyla gelir, erişte, makarna, spagetti tutması kolaydır ve düşmesi kolay değildir. Spagetti erişte maşası, erişteleri toplamaya ve daha fazla makarna kepçelemeye yardımcı olacaktır. .