HomeCare 6 Adet MasSilver Emniyetli Mutfak Barbekü Şömine Çakmağı 716713
HomeCare 6 Adet MasSilver Emniyetli Mutfak Barbekü Şömine Çakmağı 716713

HomeCare 6 Adet MasSilver Emniyetli Mutfak Barbekü Şömine Çakmağı 716713 (7490000716713)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir.

Özellikler :  

Renk : Resimdeki Renk örnek, farklı renkler gönderilebilir.
Materyal : Paslanmaz Çelik  Kafa + Plastik Alt Gövde

Ölçüler : Toplam Uzunluk : 27 cm x Çelik Boru Uzunluğu 11,5 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Rüzgar geçirmez alev, sobalar, şömineler, barbeküler ve sıcak barbeküler, alevin eli yakacağından endişe duymadan. İç ve dış mekan aktiviteleri için harika, kamp çakmağı, ateş çakmağı, ocak çakmağı, çakmak, şömine marşı, gaz çakmağı ve acil durum yangın başlatma aracı olarak mükemmel. Taşınabilir ve pratiktir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Emniyet kilidi anahtarı ve güç anahtarlı çakmak Ocak, Mangal,barbekü, ızgaralar, açık hava kampı ve diğer birçok kullanım için uygundur. Çakmak, alevden güvenli bir mesafeyi korumanızı sağlayan uzun 11,5 cm kafaya sahiptir. Daha ergonomik kullanım için toplamda 27 cm uzunluk

Ulaşılması zor noktalarda kullanıcıların ateş yakma işlerini güvenli ve rahatça halletmelerini sağlayan bir üründür. Görülebilir gaz haznesi sayesinde kullanıcılar çakmakta ne kadar gaz kaldığı kontrol edebilir. Çakmağın içerisindeki gaz tükendikten sonra tekrardan uygun bir çakmak gazı ile doldurulabilir. Avuca tam oturacak şekildeki ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım sağlar.

Yüksek Kalite : Üç katmanlı güvenlik koruması ile tasarlanmıştır, ince ve hafif tasarımı cebinize koymak ve taşımak kolaydır.


Güvenli ve Kullanımı Kolay : Manyetolu ateşlemelidir. Güvenli ve kullanımı kolaydır.

Yeniden Doldurulabilir ve Ayarlanabilir : Gazlı bütan çakmak yeniden doldurulabilir. Alt taraftaki çakmak ayarını çevirerek alev yüksekliğini ayarlamak kolaydır.

Paslanmaz çelik boruya sahiptir.

Doldurma gazı ve ayarlanabilir alev: Gazlı bütan çakmak bittiğinde tekrar doldurulabilir ve çoğu bütan gazı dolumuna uyar.
Güvenli Çakmak: Çocukları ateşten uzak tutmak için açma/kapama düğmesini koruyan çocuk emniyetli anahtar.