HomeCare Accord Oluklu 10 Adet Bulaşık Süngeri Geniş Kullanımlı 715981
HomeCare Accord Oluklu 10 Adet Bulaşık Süngeri Geniş Kullanımlı 715981

HomeCare Accord Oluklu 10 Adet Bulaşık Süngeri Geniş Kullanımlı 715981 (7430000715981)

Spesifikasyonlar :

Adet : 10

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Mutfakta, banyoda, garajda, bulaşıkları, tencereleri, arabaları, camları, masaları, lavaboları ve çok daha fazlasını yıkamak için bile kullanılır.

İki tarafı farklı malzemeler sayesinde kiri kolay ve hızlı bir şekilde ovalar ve kokuların giderilmesine de yardımcı olur.
Az bir deterjanla bile kolayca köpürür, kullanımı kolay ve kurudur.
Uygun boyut ve özel şekil, rahat tutuş sağlar.
Temizliği Daha Kolay ve Hızlı Hale Getirin – Sürekli Sünger Değiştirmeden Bulaşıkları yıkayın, kapları ovun, yerleri yıkayın ve ocak üstlerini ve çalışma yüzeylerini temizleyin.
Koku ve Bakteri Toplamaz – Ailenizi Güvende Tutar Doğal bir malzemeden yapıldığı için bu süngerler ne kadar kullanırsanız kullanın mutfağınızda kötü kokuları toplamaz. Onları temizleme zamanı geldiğinde, bulaşık makinesine güvenle koyabilirsiniz.
Gerçekten uzun ömürlüdür. Her bir sünger, mutfağınızda, banyonuzda veya arabanızda, kurumuş kalıntı içeren bir tabakta sert bir şekilde ovalarken bile, dağılmadan aylarca zorlu, günlük kullanıma dayanabilir.
İNANILMAZ OVMA GÜCÜ: Her Bulaşık süngerinin iki yüzü vardır: yumuşak, emici bir sünger ve sert, sert bir ovma pedi. Bu, bulaşık yıkamak, tencere ovmak ve duvarları, zeminleri ve çalışma yüzeylerini temizlemek için daha az zaman harcayacağınız anlamına gelir.
ÇİZİLMEDEN TEMİZLİK: Pencereler, yapışmaz tavalar ve pahalı cam eşyalar gibi hassas eşyalarda bile, çizilmez yüzeyinin herhangi bir iz, çizik veya iz bırakmayacağını bilerek güvenle kullanabilirsiniz.