HomeCare ARC Tüm Bitkilere Güçlendirici Çiçek Maması 716549
HomeCare ARC Tüm Bitkilere Güçlendirici Çiçek Maması 716549

HomeCare ARC Tüm Bitkilere Güçlendirici Çiçek Maması 716549 (7430000716549)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilri ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. .

Ne alacaksınız ? : 300 ML şişe 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Aklınıza gelecek tüm bitki, çiçek, meyve vb uygulanabilir 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Tasarruflu kullanım 

TÜM BİTKİ ÇEŞİTLERİNE UYUMLULUK : Daha fazla çiçek açması için, daha güçlenmesi ve solmaması için doğal olarak güçlendirin. Bitkilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır ve bol çiçeklenme sağlar. Büyümeyi, derin, zengin yaprak rengini, güçlü kök gelişimini ve güzel, canlı ve uzun ömürlü çiçeklenmeyi teşvik etmek için besler.

EN YÜKSEK KALİTE BİLEŞENLERDEN YAPILMIŞTIR: En yüksek kaliteli ürünlerin bir karışımını içerir. ve sağlıklı olmaları için ihtiyaç duydukları hormonlar, tekrar tekrar sağlam kök sistemleri ve harika çiçekler açarlar.

YENİ FORMÜL: Bitkilerinizi kök yanıklarından korurken, çarpıcı çiçeklenmeleri ve yeniden açmaları teşvik etmek için tasarlanmıştır. Güçlü kökleri, canlı çiçekleri ve genel olarak daha iyi uzun vadeli bitki sağlığını destekler. Kökler son derece sağlıklı çıkacak ve yapraklar kalın ve yeşil olacaktır.

DOĞAL MÜKEMMEL SONUÇLAR İÇİN UYGULAMASI KOLAY: Kullanımı son derece kolaydır. İlk olarak, karıştırmadan önce iyice çalkalamanız ve ardından 1 litre suya 1 kapak (10 ml ) eklemeniz gerekir. Bir şişenin 300 ml olduğunu düşünürseniz oldukça tasarruflu ! Daha küçük miktarlar için 1 yemek kaşığı 1 litre su ile karıştırın.