HomeCare Bronces Paslanmaz Çelik Mutfak Maşası 36 cm 716772
HomeCare Bronces Paslanmaz Çelik Mutfak Maşası 36 cm 716772

HomeCare Bronces Paslanmaz Çelik Mutfak Maşası 36 cm 716772 (7430000716772)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Paslanmaz Çelik 

Ölçüler : 36  cm 

HomeCare Bronces yemek maşası ile yemekleriniz için hazırsınız. 18 cm'lik uzunlukları herkes için güvenli yemek yapmayı garanti eder. Burgerleri, sebzeleri ve diğer gıda maddelerini çevirmek için bu yemek maşasını kullanın. Günlük olarak, mutfağınızda bu çok yönlü maşalar, kızartma veya servis maşası olarak da kullanışlıdır.

Maşa 36 cm uzunluğunda, kafa genişliği 3  cm

Çeliğin kendine has özelliklerinden dolayı doğası gereği daha güvenlidir. çeliğin bakterileri yok etme eğilimi olduğu kanıtlanmıştır. Tabii ki, mutfak eşyaları kullanımdan sonra her zaman iyice temizlenmelidir.  

Izgaradan sonra, mutfak maşasını ılık akan su altında durulamak en iyisidir. Yağ veya yemek artıklarını temizlemek için bir bulaşık fırçası veya sünger kullanın. Maşalar çok yağlı mı? Bu durumda, yumuşak bir bulaşık deterjanı kullanmak ve ardından ılık suyla durulamak en iyisidir. Havayı kurumaya bırakın.

304 PASLANMAZ ÇELİK : Bu, üstün kalite, dayanıklılık ve korozyon direncinde olağanüstü performans ve en önemlisi gıda teması için güvenli anlamına gelir. 304 paslanmaz çelik, yiyecek ve içecek endüstrisi, cerrahi aletler ve tıbbi ekipman, Uçak vb. gibi ev ve endüstriyel uygulamalar için tercih edilen malzemedir.

MÜKEMMEL TASARIM : Güzel hazırlanmış, mükemmel ayna cilası, pürüzsüz kenar, uygun kalınlık ve rahatça tutmak için ağırlık.

TEMİZLİĞİ KOLAY :  Gereksiz can sıkıcı dekorasyona sahip olmayan basit görünüm. Bakımı kolay, Bulaşık makinesinde yıkanabilir.