HomeCare C.Beneventi Paslanmaz Çelik Mutfak Gereçleri Organizer 716543
HomeCare C.Beneventi Paslanmaz Çelik Mutfak Gereçleri Organizer 716543

HomeCare C.Beneventi Paslanmaz Çelik Mutfak Gereçleri Organizer 716543 (7430000716543)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderili ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Sürpriz yaşamayacaksınız.

Materyal : 401 Paslanmaz Çelik 

Ölçüler : 14 x 11 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sonsuz Kullanımlar için Gereçleri Güvenli Bir Şekilde Tutar. Bu çok yönlü ve kullanışlı mutfak eşyaları, çeşitli eşyaları da tutabilir. Ofis veya okul malzemelerinizi, güzellik ürünlerinizi, işçilik malzemelerinizi, banyo malzemelerinizi veya diğer aksesuarlarınızı saklayın. Pipet, çiçek, bağlayıcı klips, kurşun kalem, saç fırçası veya deodorant gibi öğeleri tutmak için kullanın. Suyun kaynamasını beklerken makarnayı kurutmak için küçük bir süzgeç olarak bile kullanabilirsiniz. İşlevi pratikte sayısızdır!


BÜYÜK KAPASİTE: Çorba kepçeleri, kaşıklar, çırpma telleri, maşalar ve daha fazlası gibi 15'e kadar eşyayı rahatça saklamak için ekstra büyük boyut. Uzun gövde, böylece mutfak eşyaları devrilmeden rahatça oturur.

KULLANIMI KOLAY VE UYGUN: Geniş tasarım, böylece aşırı kalabalıktan endişe duymadan kaplarınızı rahatça kaydırabilirsiniz. Temizlemek için nemli bir bezle silmeniz yeterlidir.

İDEAL BOYUT VE ALAN : Bu modern ve zarif klasik tutucu, bir dizi pişirme aletinizi erişilebilir ve dik tutarken saklayacak kadar büyüktür. Boy ve ağırlık tek kelimeyle mükemmel, sağlam ve dengeli. Tek bir mutfak aletiyle bile kesinlikle düz yüzeylerde duracaktır. Her seferinde devrilen mutfak eşyaları endişesi yok!

AKILLI ORGANİZASYON : Spatulalarınızı, tahta kaşıklarınızı, çırpma aletlerinizi, çorba kepçelerinizi, maşalarınızı, yemek çubuklarınızı veya diğer mutfak aletlerinizi bir profesyonel gibi düzenleyin ve bu eşyaların hiçbirini bir daha asla aramayacaksınız. Ayrıca temizlenmesi kolaydır ve tamamen makinede yıkanabilir, sadece bulaşık makinenize koyun ve kurutun. PASLANMAYACAK : Çizilmeyecek veya ziyan olmayacak Yüksek Dereceli Dayanıklı Paslanmaz Çelikten yapılmış Üstün Kalite. Gövde drenaj deliklerine sahipken, alt kısım deliklidir, böylece ıslak mutfak aletlerini yerleştirebilir ve kendi başlarına hızlı bir şekilde kurutabilirsiniz, tutucunun içinde bakteri veya su kalmamasını sağlamak için basit ve güzel bir şekilde havalandırılır. Bu şık ve iyi yapılmış mutfak aletleri tutucusunun evinize çizilmeden, pürüzlü veya keskin kenarlar olmadan pürüzsüz ve hasarsız bir şekilde ulaşması garanti edilir!.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.