HomeCare F.Laviani İçli Köfte Dondurma Dolma Aparatı 716544
HomeCare F.Laviani İçli Köfte Dondurma Dolma Aparatı 716544

HomeCare F.Laviani İçli Köfte Dondurma Dolma Aparatı 716544 (7430000716544)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Beyaz Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderili ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : pp plastik 

Ne alacaksınız ? : 1 adet 4 lü kalıp 


GENİŞ KULLANIM ALANI : Sadece bir İçli köfte yapımcısı değildir! F.Laviani design ile sebze dolması, kekler, makarnalar, dondurmalar, meyveler, salatalar, barbeküler, mezeler vb. için de uygundur ve daha fazla veya başka tür küçük yemek topu yemekleri yapıyor olun, bu her biri için mükemmel bir araçtır.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : aynı anda 4 tane yapın

İÇLİ KÖFTEYİ DAHA HIZLI VE BÜYÜK YAPIN : Tek seferde 4 büyük boy içli köfte topu yapın, boyutu 7×4.5 cm'dir.

KOLAY KULLANIM : Her iki taraftaki 4 deliğin her birini et veya hamurla doldurun, ardından pres için plakayı kullanın, dolgu ekleyin ve son olarak kalıbı kapatın ve sıkıca bastırın, 4 mükemmel içli köfteniz olacak! Dört farklı kalıba sahip gıda presi köfteyi çok kolay ve hızlı hale getirir. Her seferinde mükemmel şekilli, tek tip köfteler yaratın. Dakikalar içinde ev yapımı köfte ve içli köfte yapın.

MÜKEMMEL EBATLAR: İçli köfte kalıbımızın boyutu yaklaşık 20 X 14 cm'dir, taşınması ve kullanımı kolaydır, ayrıca mutfakta yerden tasarruf sağlar. Hafiftir, temizlenmesi kolaydır ve bulaşık makinelerinde kullanılabilir.

TEMİZLİĞİ KOLAY: Köfte makinesi, temizlemeyi kolaylaştıran basit bir tasarıma sahiptir. Hızlı ve kapsamlı temizlik için bulaşık deterjanı ve ılık su kullanın veya bulaşık makinenizin üst rafına koyun.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.