HomeCare Fratelli Kapı Çarpma Önleyici Duvar Koruyucu 716748
HomeCare Fratelli Kapı Çarpma Önleyici Duvar Koruyucu 716748

HomeCare Fratelli Kapı Çarpma Önleyici Duvar Koruyucu 716748 (7430000716748)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Krom Gövde + Transparan Kauçuk uç Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : Paslanmaz Krom +Kauçuk 
 
Ne alacaksınız ? : 1 adet 

KOLAY MONTAJ : HomeCare Fratelli' nin kurulumu ve kullanımı kolaydır. Kapı durdurucuları, çarpmaları, oyukları, izleri ve delikleri önlemede bir tılsım gibi çalışır.   Yüksek kaliteli SİLİKON KAUÇUK malzeme, kapı çok fazla şevkle açılıyorsa, kapının DUVARLARDAN geri gelmesini sağlar.

ÇOK UZUN ÖMÜR KULLANIM : Krom çelik gövde yapısı ve üstün kaliteli kauçuüu ile sadece 2 vida ile monte edin ve yıllarca kullanın 

Koruyucunun işi yapmasına yardımcı olan yüksek kaliteli, uzun ömürlü ve ısıya dayanıklı SİLİKON+KAUÇUK'tan  yapılmıştır. Bu kauçuk kapı durdurucu evinizde, ticari ofisinizde veya otelinizde harika bir KAPI KORUYUCUSU olup, herhangi bir kapı koluna sığar ve kapıyı DUVARA VURMAKTAN korur.

Küçük ama ETKİLİ HomeCare Fratelli BÜYÜK FARK YARATIR! Etrafta koşuşturan çocuklarınız varsa, onlara ne kadar yapmamalarını söylerseniz söyleyin işlerin sarpa sardığını bilirsiniz. Duvarlarınız bu kadar kazınmışsa bu tamponlar buna son verecektir. Artık duvarda çizik veya iz yok ve yüksek sesle çarpma sesi yok!