HomeCare Giotto Bulaşık Kurulama Lavabo Çekmece Dolap Matı 716675
HomeCare Giotto Bulaşık Kurulama Lavabo Çekmece Dolap Matı 716675

HomeCare Giotto Bulaşık Kurulama Lavabo Çekmece Dolap Matı 716675 (7430000716675)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki ŞEFFAF renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : % 100 Silikon

Ölçüler : 32 X 32 cm  Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sonsuz kullanım alanı !

zemine zarar vermemes iiçin kedinizin veya köpeğinizin mama kabının altına,

bulaşık kuruturken, lavabo içerisinde sebze meyve yıkarken,

Kesme tahtasnızın altına koyun 

Buzluğa koyun, yapışmayı önleyin.

Çekmece/dolap içerine koruyucu, buzdolabı içerisine, çöp kutusu altına ve aklınıza gelebbilecek her alanda !


SU DRENAJINI EN ÜST DÜZEYE ÇIKARIN : Küflenmeyi veya durgun suyu azaltırken drenaj verimliliğini artırmak için maksimum hava / sıvı sirkülasyonu sağlar.

MÜKEMMEL TASARIM :  Yumuşak ve esnek silikon yapı, bu matın küçük yuvarlanmasını veya katlanmasını sağlar; mutfak çekmeceleri, küçük dolaplar ve tekneler gibi kompakt alanlarda saklamak için mükemmeldir.
 

Bu silikon Giotto mat, bulaşık kurutma rafınızın altına veya direk kurulama yapmak için mükemmeldir. Bulaşıkları yıkarken lavabonuzun altına da bir tane koyabilirsiniz, böylece giderinizi tıkanmaya karşı koruyabilirsiniz. Bu paspaslarla izlerinde bulunan kalıntıları ve yiyecek parçacıklarını durdurun. Bu paspaslardan birini deneyin ve bulaşıkları yıkamanın ne kadar kolay olduğunu görün.

Değerli kadeh takımınız mı var ? Bardak, kristal bardak ? Bu silikon bulaşık kurutma matı tencere, tava ve mutfak eşyalarınızı tutabilir.Dolabın içine de koyun


KAYMAZ TASARIM : Lavaboya tutunur ve yerinde kalır, kaymaz; Ayarlanabilir köşeler, bu matın birden fazla lavabo boyutunda kullanılmasına izin verir; Eşsiz köşe tasarımı, paspasın büyük lavabolarda düz durmasını ve küçük lavabolarda yukarı doğru kıvrılmasını sağlar; Lavabo ızgarası bulaşıkları lavabo yüzeylerinden kaldırır, böylece çizikler ve bozulmalar geçmişte kalır; Evlerde, yurtlarda, karavanlarda, kampçılarda ve kabinlerde kullanın

HIZLI VE KOLAY SAKLAMA: Bu Bulaşık altlığı yumuşak, dayanıklı Silikondan yapılmıştır. Yumuşak silikon malzeme, saklama için kolayca yuvarlanır ve katlanır. Mutfak çekmeceleri, küçük dolaplar, kampçılar, tekneler ve karavanlar gibi dar alanlara kolayca sığar.

YUMUŞAK KORUMA :  Lavabo koruyucu ızgarası, mutfak, yardımcı program ve çamaşır odası lavabolarını çizilmelere ve hasarlara karşı korur; Yumuşak destek, tüm güzel servis parçalarınızı, porselen tabaklarınızı, seramik eşyalarınızı ve cam eşyalarınızı yıkarken güvende tutar; Çoklu tahliye delikleri, suyun tahliye için akmasını sağlar


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.