HomeCare G.Neutron Design Ergonomik Buz Kalıbı 716764
HomeCare G.Neutron Design Ergonomik Buz Kalıbı 716764

HomeCare G.Neutron Design Ergonomik Buz Kalıbı 716764 (7430000716764)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk örnek, kapak renkleri değişebilir. .

Ne alacaksınız ? : 1 adet 12 gözlü buz kalıbı

Ölçüler : 27 x 9 x 3,5 cm Yükselik - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu silikon buz küpü tepsileri seti buz yapmakla sınırlı değildir, ayrıca dondurma, puding, jöle, meyve suyu, vis ki, kokteyl, sodalı su, kekler, yoğurt, kahve, bebek maması ve daha fazlası gibi her türlü buzlu gıda yapmak için idealdir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Üst Kapağı bütün halinde çıkarıp içerisine sıvı vb konulabilir ya da üzerindeki açılabilir mini kapağından gerekli sıvıyı doldurabilirsiniz. Alt kısım yumuşak silikondur ve parmaınızla hafif yukarı doğru itmeniz, buzun çıkması için yeterlidir. EĞİP-BÜKMEYE son!


GÜVENLİ VE TOKSİK OLMAYAN MALZEME : -30 - 175 derece arası dayanıklı yumuşak silikon malzemeler uzun süre donduktan sonra bile çatlamaz veya kırılmaz. Kimyasal içermeyen, kurşunsuz gıda sınıfı silikondan yapılmıştır. İlk kullanımda buz kalıplarını 30 dakika veya birkaç saat kaynatın, ardından buz kalıplarını doldurmak için saf su kullanın ve dondurun. Ve buz kalıplarını kullandıktan sonra bulaşık makinenize koyabilirsiniz, temizlenmesi kolaydır.

HIZLI VE ESNEK BUZ ÇIKARMA : Küp tepsisinde 12 boşluk, bulunur. Esnek yapışmaz silikon malzeme ve bağımsız küp bölmesi tasarımı, buz küplerinin serbest bırakılmasını kolaylaştırır. Bükmeden alttan iterek buz küplerini çıkarmanız yeterlidir.

İSTİFLENEBİLİR TASARIM : Buz küpü tepsileri silikon kapaklarla gelir, yalnızca dökülmeleri önlemekle kalmaz, aynı zamanda içindekilerin dondurucu kokusunu veya tadını emmemesini de sağlar. Buz tepsileri ayrıca birbirine yapışmadan kolayca istiflenir ve dondurucunuzu düzenli ve düzenli tutmanıza yardımcı olur.

ÇEVRE DOSTUDUR - ATIKLARI AZALTIN : Bu buz küpü yeniden kullanılabilir ve yıkanabilir, topraklarımızı, nehirlerimizi ve deniz yaşamını korumaya yardımcı olur, Tek kullanımlık plastik kirliliğini ve çevreye verilen zararı azaltır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.