HomeCare Groppi 2 Adet Deliksiz Kapı Çarpam Önleyici Duvar Koruyucu 716550
HomeCare Groppi 2 Adet Deliksiz Kapı Çarpam Önleyici Duvar Koruyucu 716550

HomeCare Groppi 2 Adet Deliksiz Kapı Çarpam Önleyici Duvar Koruyucu 716550 (7430000716550)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki ŞEFFAF Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.   .

Materyal : PVC Silikon+Kauçuk 
 
Ne alacaksınız ? : 2 kapı için 2 adet 

DUVARLARI DELMEYİ UNUTUN: HomeCare Groppi’nin kurulumu ve kullanımı kolaydır. Kapı durdurucuları, çarpmaları, oyukları, izleri ve delikleri önlemede bir tılsım gibi çalışır. Yapışkan tamponlar gibi yapıştırmaya veya ahşap zemini, fayansları ve duvarları delmeye veya vidalamaya gerek yok. Yüksek kaliteli PVC malzeme, kapı çok fazla şevkle açılıyorsa, kapının DUVARLARDAN geri gelmesini sağlar.

Şeffaf tutamak koruyucunun işi yapmasına yardımcı olan yüksek kaliteli, uzun ömürlü ve ısıya dayanıklı şeffaf PVC'den yapılmıştır. Sadece kapı koluna koy! Bu kauçuk kapı durdurucu evinizde, ticari ofisinizde veya otelinizde harika bir KAPI KORUYUCUSU olup, herhangi bir kapı koluna sığar ve kapıyı DUVARA VURMAKTAN korur.

Küçük ama ETKİLİ HomeCare Groppi BÜYÜK FARK YARATIR! Etrafta koşuşturan çocuklarınız varsa, onlara ne kadar yapmamalarını söylerseniz söyleyin işlerin sarpa sardığını bilirsiniz. Duvarlarınız bu kadar kazınmışsa bu tamponlar buna son verecektir. Artık duvarda çizik veya iz yok ve yüksek sesle çarpma sesi yok! Kapı kolu tamponu tam aradığınız şey. Kapı tamponları her ev için harikadır.

%99 oranında uyum sağlar. 3 cm çapa kadar İNCE VE KALIN KAPI KOLLARINA UYAR. 2 deliği vardır, birinci iç çapı 0,5 mm ve 14-25 mm 'ye kadar, ikinci iç çap 0,7 18-30 mm'ye kadar esner . Kaliteli malzeme, gerektiğinde esnemeye izin verir. Sadece bir kapı durdurucuyu 5 saniye sıcak suya koyun ve herhangi bir kapı koluna gerilecektir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.