HomeCare Houtique 6 Adet Siyah Askı Seti 716730
HomeCare Houtique 6 Adet Siyah Askı Seti 716730

HomeCare Houtique 6 Adet Siyah Askı Seti 716730 (7430000716730)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki SİYAH Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Plastik

Ne alacaksınız ? : 6 adet

Ölçüler : 39 x 19 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GÜÇLENDİRİLMİŞ PLASTİK MATERYAL : Çevre dostu dayanıklı plastikten yapılmış bu elbise askıları yıllarca sürecek. Boyun ve köşeler, giysileriniz için daha iyi destek sağlamak için güçlendirilmiştir, bu nedenle diğer elbise askıları plastiklerinden daha güçlüdür, dolap askılarımız, ağır paltolar ve kot pantolonlar gibi, giysilerinizin çoğunu tutar.

UYGUN ÇENTİKLİ ASKILAR - Plastik gömlek askılarının her bir omzunda genişleyen oluk, kayışlı kıyafetleri kaymadan sıkıca asmak için mükemmeldir. Bu ince askılar, atletleriniz, elbiseleriniz, sütyenleriniz, kravatlarınız, kemerleriniz, gecelikleriniz, şallarınız, etekleriniz için harika.

Bu askılar, günlük kullanım için yeterince sağlam ve dayanıklıdır, ince tasarım, dolap alanından %50'den fazla tasarruf sağlar.Dolabınızı daha kolay yönetilebilir hale getirir - sadece daha düzenli görünmekle kalmaz, aynı zamanda darmadağın askılarla savaşmak için daha az zaman harcayacağınız anlamına gelir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.