HomeCare J.Lewis Siyah Teflon Servis Kepçesi 716534
HomeCare J.Lewis Siyah Teflon Servis Kepçesi 716534

HomeCare J.Lewis Siyah Teflon Servis Kepçesi 716534 (7430000716534)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki SİYAH Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

Materyal : TEFLON PP PLastik 

Maksimum 220 derece dayanıklılık için teflon malzemeden yapılmıştır

ÇARPICI TASARIM: İster güveçte ister kancada asılı olsun, mutfağınızda sergilemek istemenizi sağlar

 DOĞRU BOYUTLU: Toplam uzunluk 31 cm - Kepçe boyutu 9 x 9 cm boyutundadır. Hem sağ hem de sol elini kullananlar için çalışmak üzere tasarlandı. Yeni ısıya dayanıklı pişirme kaşığınıza bayılacaksınız!

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR : Pişirme bittiğinde, bulaşık makinesine atın ve makinenin sihrini yapmasına izin verin. Hızlı ve kolaydır ve fırçalamak için zaman harcamanıza gerek olmadığı anlamına gelir.

İDEAL SERVİS ELEMANI : Bu temel mutfak aletiyle en sevdiğiniz yemekleri servis edin. Sağlam, dayanıklı pişirme aleti gereken ağırlığını kaldırabilir, Tencerenizi, servis tabağını veya pişiriciyi çizmez
Ergonomik şekilli sap, rahat bir tutuş sağlar ve bu mutfak aletini karıştırma, katlama, servis etme, yayma, kazıma ve çevirme için mükemmel hale getirir.

DAYANIKLI PLASTİK BAŞLIK J.Lewis Teflon, çizilmeye karşı dayanıklı, leke tutmaz ve mümkün olan en iyi mutfak aleti için gıda için güvenlidir. Yumuşak dokunuşuyla  tavaları çizmez, bu da onu yapışmaz ve dökme demir pişirme kapları için nazik ve güvenli bir seçim haline getirir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.