HomeCare Johnsrud KöşeBucak Mikrofiber Toz Alma Püskülü 717572
HomeCare Johnsrud KöşeBucak Mikrofiber Toz Alma Püskülü 717572

HomeCare Johnsrud KöşeBucak Mikrofiber Toz Alma Püskülü 717572 (7430000717572)

Ürün Özellikleri : (SOPA DAHİL DEĞİLDİR)

Materyal : Microfiber Coton

Adet : 1

Ölçüler : Toplam 56 cm x Microfiber 42 x 8 cm

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Uzatma sopası takılabilir - (SOPA DAHİL DEĞİLDİR)

ESNEKTİR, HERHANGİ BİR TEMİZLİK YÜZEYİNE UYARLAMAK İÇİN BÜKÜLEBİLİR: Uzun esnek mikrofiber duster, herhangi bir şekle bükülebilir. Son olarak, ne tür fan kanatlarınız olursa olsun yüksek tavan vantilatörlerinizi temizleyebilirsiniz! Tavan vantilatörlerinin yanı sıra diğer ulaşılması zor iç ve dış mekan noktalarının temizliği için idealdir: yüksek tavanlar, dar köşeler, duvarlar, panjurlar, raflar, vantilatör ve aydınlatma armatürleri, pencere ekranları, süpürgelikler ve temizlenmesi zor olan diğer alanlar!

ELLE KULLANIN VEYA BİR UZATMA SOPARINA TAKIN : Standart uzatma sopasına takılarak da kullanılabilir.

DAHA İYİ TEMİZLEYİN: Diğer temizleyicilerin zahmetsizce ulaşamadığı alanlara gidin. Köşeleri ve zor noktaları temizlemekte zorlanan sert başlı diğer temizleyicilerin aksine, mikrofiber silicimiz esnek ve 90°'ye kadar bükülebilen bir temizleme kafasına sahiptir. Bu, her seferinde iyice toz alma anlamına gelir.

YIKANABİLİR, YENİDEN KULLANILABİLİR, ÇEVRE DOSTU: Tamamen yıkanabilir, her göreve tekrar tekrar dayanacaktır. Temizleme görevlerinizi bitirdikten sonra, Mikrofiber Silgi Kılıfını çıkarmanız yeterlidir. Elde veya çamaşır makinesinde soğuk ve ılık su ile yıkayın ve kurumaya bırakın.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.