HomeCare Karnaval Konfeti 40 Cm 7 Mt 716728
HomeCare Karnaval Konfeti 40 Cm 7 Mt 716728

HomeCare Karnaval Konfeti 40 Cm 7 Mt 716728 (7430000716728)

Ürün Özellikleri : 

Ölçüler : 40 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

 
KALİTE GARANTİLİ : Yavaş düşen BİYOÇÖZÜNÜR konfeti ile dolu 40 CM uzunluktadır

KULLANIMI KOLAY VE GÜVENLİ : Havada 7 metre yüksekliğe kadar fırlar ve biyolojik olarak parçalanabilen çeşitli kağıt ve polyester malzemeler ağzına kadar doldurulur.Altını bükün ve misafirinize yavaş yavaş düşen konfeti duşunu izleyin. Misafirlerinizi açık havada çevre dostu bir şekilde etkilemenin harika bir yolu! Herkes nereden aldığını soracak!

Özel etkinliklerinizi konfetiyle kutlayın. Doğum günü, Yılbaşı, düğün, mezuniyet veya başka herhangi bir kutlama olsun, bunun harika olduğundan emin olabilirsiniz. Partiniz en iyisini hak ediyor!

KALICI ANILARI YAKALAYIN : Göz kamaştırıcı konfeti flamalarımız, en güzel kutlama resimlerini oluşturur. İster çekiminiz için konfeti topu efektleri arayan bir fotoğrafçı olun, ister sosyal medyada etkinliğinizi paylaşmak ve hatırlamak için harika fotoğraflar çekmeye çalışıyor olun, sizin için en iyi topları hazırladık!

KULLANIMI KOLAY : Topun en alt kısmındaki basit bir bükülme, çok renkli konfetilerin güzel bir görüntüsünü ortaya çıkarır. Her top, 7 metreye kadar uçan heyecan verici bir konfeti patlaması için konfetilerle dolu dayanıklı bir tüpten yapılmıştır!