HomeCare Kuhn 4 Boyutlu Mutfak Makası Açacak Kırıcı Kesici 715964
HomeCare Kuhn 4 Boyutlu Mutfak Makası Açacak Kırıcı Kesici 715964

HomeCare Kuhn 4 Boyutlu Mutfak Makası Açacak Kırıcı Kesici 715964 (7430000715964)

Fiyat : ₺215,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Spesifikasyonlar :

Materyal : Çelik 

Ölçüler : Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. U 20 CM

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

4 BOYUTLU : Aşağıda yer alan özeliklere ilave olarak, şişe açacağı, fındık ceviz kırıcı, kablo kesme veya benzeri ince yiyecekleri kesme özeliğine sahiptir.


Doğrama tahtalarına ve doğrayıcılara gerek yok, mutfak işlerini daha kolay hale getirin.
Çok İşlevli Mutfak Makası, Balık (kesme+ pullarını temizlemek) sebzeleri, tavuk, pişmiş Yiyecekleri, Et, hindi, kümes hayvanı vb gıdaları zahmetsizce Keser. Meyve, kesilmiş erişte ve hatta pizza kesmek için de kullanabilirsiniz. Pürüzsüz Kesim için Süper Keskin Kesici Kenarlara sahiptir.

Ergonomik Kollar. Makas Tasarımında Fındık Kırıcı ve Şişe Açacağı, Çok İşlevli Ayırt Edilebilir Makaslar, mutfak alet çantanızda bulundurmak için ideal bir araçtır. Bu makaslar, balıkların kemiklerinin ayıklanması ve pullarının ayıklanması ve sebzelerin soyulması gibi çok sayıda görevi kolaylıkla yerine getirebilir. Merkezde çelik dişler bulunan bu makasları, deniz ürünleri kabuklarının yanı sıra sert fındıkları kırmak için kullanabilirsiniz. Keskin paslanmaz çelik bıçaklara sahip, Uzun Ömürlü Kullanım için Yüksek Kaliteli Malzemelerden Üretilmiştir

Ergonomik tutma kolları, başparmak ve parmaklardaki gerilimi azaltır. Yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelik ve Plastikten yapılmış olup, her ev için vazgeçilmez bir mutfak aksesuarıdır.

Mutfak yanısıra gniş kullanım alanıyla Bahçe Aleti olarak,- Çiçek ve yaprak kesmek için kullanılır.

Bu mutfak makasları zahmetsizce sterilize edilebilir. Uygun bir el temizliği için bıçakları kolayca ayırın veya bulaşık makinesine koyun

Ultra keskin bıçak, mutfak işini daha kolay yapmak için bunları minimum çabayla kullanmanızı sağlar.

Çok fonksiyonlu makas, birçok mutfak eşyası almanıza gerek kalmaz.

Rahat tutuş kolu, lezzetli yemeklerinizi yapmak için mutlu bir ruh hali yaşamanızı sağlar.

Plastik bıçak koruyucusu sizi incinmekten korur.

.Mutfak için Etkili ve Güvenli Araç : Bu makasla eğlenceli, güvenli ve sağlıklı pişirmeye devam edin! Makasımız, kümes hayvanlarının kesilmesi, et, tavuk, kümes hayvanlarının kemikleri, sebzeler, balıklar, çeşitli yiyecekler, şifalı otlar vb. gibi tüm büyük mutfak işlerinde olağanüstü iyi performans gösterir. Bıçağa ve tahtaya gerek yoktur.

Yemek Hazırlamayı Bu Kadar Kolay Hissedemeyeceksiniz : İster aşçılıkta acemi olun, ister profesyonel bir şef olun, makasımızın kullanımı kolaydır! Hem sağ hem de sol elini kullanan şefler için mükemmel tutuş sağlayan bu rahat ve süper keskin makas, yemek hazırlamayı daha kolay ve hızlı hale getirecek.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.