HomeCare Mattress Çarşaf Yorgan Örtü Sabitleme Seti 716057
HomeCare Mattress Çarşaf Yorgan Örtü Sabitleme Seti 716057

HomeCare Mattress Çarşaf Yorgan Örtü Sabitleme Seti 716057 (7430000716057)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Adet : Detay resimlerde geniş bilgi yer alır

Ölçüler : Detay resimlerde geniş bilgi yer alır- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Yorgan, kalın yorgan,, perde, çarşaf, çorap, şilteler, masa örtüleri, kanepe örtüleri, mobilya örtüleri, asma süslemeler, yatak takımlarının %99'u için uygundur.

Yumuşak silikondan yapılmış bu iğne daha güvenlidir. İğne tarafından yaralanmaktan asla endişelenmeyeceksiniz.


400 adet 15mm yumuşak silikon iğneler sunuyoruz. Bu silikon iğneler, farklı mevsimlerin ve farklı kalınlıktaki yorganların ihtiyaçlarını karşılayabilir. 40 adet Plastik Pul ve Sabitleme Tabancası ile beraber gönderilir.

Bu yumuşak silikon iğne küçük ve kompakttır. Hacimli mıknatıs klipsleri kullanmanıza gerek yoktur.

Bu yumuşak silikon iğne, kanepe örtülerini, asma dekorasyonlarını ve perdeleri sabitlemek için de kullanılabilir.

Mükemmel Uyku : Bir daha asla her yerde yorganınız veya battaniyenizle uyanmayın. Bu iğneleme sistemleri, yorganınızın bütün gece sabit durmasını sağlayacaktır. [İğnesiz]

Yorgan raptiye iğnesiz kabuk şekli tasarımı, güzel görünüm, hafif, metal yok, cilde zarar vermeden yuvarlak ve pürüzsüz, entegre dikişsiz tasarım daha güvenli ve daha endişesiz, huzur içinde uyuyun,

Güvenli ve sağlam : Yorgan klipsi, küçük ve hafif olan yumuşak silikon malzemeden yapılmıştır. Nevresim ve göbeği sabitlemek, topaklanma ve kaymayı önlemek için kullanılır. Yorgan ve düz çarşafın daha sıkı oturmasını sağlayarak odanızın daha temiz görünmesini sağlar.

Yatak örtüsüne zarar verebilecek ve bastırabilecek beceriksiz kelepçelere veya ağır mıknatıslara veda edin.

İşaret yok: Aileniz için güvenli olan nevresimi yerine sabitlemek için çevre dostu yumuşak kauçuk iğneler kullanıyoruz, yorgana zarar vermiyor ve leke yapmıyor ve iğneler tarafından incinme konusunda endişelenmenize gerek yok.

Zor Görünüyor Ama Kullanımı KOLAY 1. Bir silikon iğne çekin. 2. Silikon iğnenin küçük ucunu iğne iticisine sokun. 3. Düğmeyi, oluklu tarafı aşağı bakacak şekilde iğne iticisine yerleştirin. 4. Sabitlenmesi gereken yorganı yerleştirin. 5. Düğmeyi, oluklu tarafı yukarı gelecek şekilde iğneye sokun. 6. İğne tabancasını çekin. 7. Yumuşak kauçuk iğneyi toka yuvasına yerleştirin. 8. İğne iticiyi sabitleyin.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.