HomeCare Möbel 12 Mt 4 Mevsim 2 Boyutlu EPDM Kauçuk Ses Isı Yalıtım Bandı 716572
HomeCare Möbel 12 Mt 4 Mevsim 2 Boyutlu EPDM Kauçuk Ses Isı Yalıtım Bandı 716572

HomeCare Möbel 12 Mt 4 Mevsim 2 Boyutlu EPDM Kauçuk Ses Isı Yalıtım Bandı 716572 (7430000716572)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki KAHVERENGİ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : %100 EPDM hücresel kauçuk

Ne alacaksınız ? : 2 BOYUTLU KULLANIM : 12 metre çift sıralı gönderilir. Pencere/kapı boşluğuna göre 2 ‘ye ayrılıp tek sıra olarak 24 metre olarak düşünebilirsiniz.

Ölçüler : 12 METRE uzunluk - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : her türlü sürgülü pencere, sürgülü kapı, güvenlik kapısı, dolap kapısı vb. yalıtımı, boşluk engelleyici, mobilya, elektrik dolapları, arabalar, hoparlörler, oyuncaklar, el sanatları, spor ekipmanları vb. Için kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Pratik boşluk kapatıcı, yaşlanma direnci ve sızdırmazlığı sağlamak için elastik olan EPDM Kauçuktan yapılmıştır. Yaşlanma direnci yeteneği 10 yıldan fazla olabilir..

4 MEVSİM KULLANIM : Kapılar ve Pencereler için Her İklime Uygun Hava geçirmeyen tasarım. %100 EPDM hücresel kauçuktan yapılmıştır ve rüzgar, toz, ses ve soğuğu engellemek için tasarlanmıştır. Pencereleri ve kapıları koruyun ve açık ve kapalıyken pencere / kapıdaki aşınma ve gürültüyü etkili bir şekilde azaltın.

KURULUMU KOLAY : Bandın arkasında kendinden yapışkanlı çıkartma ile birlikte gelir. Yapmanız gereken, sadece kurulum yerini temizlemek, uzunluğu ölçmek ve kesmek, ardından filmi yırtmak ve hava şeridini yapıştırmak için kapı veya pencere boşluğuna yapıştırmaktır.

ÜSTÜN KALİTE: Eşit ve pürüzsüz iç ve dış, büyük esneklik, yüksek esneklik ve kapılara ve pencere boşluklarına sıkıca yapışacak ve kapılarınızı ve pencerelerinizi uzun süre koruma, daha dayanıklı hale getirecek güçlü ızgara yapışkan desteği ile birlikte gelir.

YÜKSEK KALİTE VE SIZDIRMAZLIK BAKIMI: Pratik boşluk kapatıcı, yaşlanma direnci ve sızdırmazlığı sağlamak için elastik olan EPDM Kauçuktan yapılmıştır. Yaşlanma direnci yeteneği 10 yıldan fazla olabilir.. Kapı boşluğu engelleyici, uzun süreli ekstrüzyondan sonra hızlı bir şekilde orijinal durumuna geri dönebilir ve etkili bir sızdırmazlık etkisi sağlar; Isıya ve soğuğa dayanıklı.

GÜÇLÜ YAPIŞTIRICI VE PARA TASARRUFU: Ekstra güçlü yapıştırıcıya sahiptir, sıkıca yapışır, kapılarınızı veya pencerelerinizi uzun süre korur. Ayrıca Kış ve yaz aylarında klima açıkken sıcağın ve soğuğun dışarı çıkmasını önler.

GÜRÜLTÜ AZALTMA VE DAHA AZ ÇARPMA: Kapı alt conta şeritleri özel olarak tasarlanmıştır, mükemmel ses geçirmez kapı conta şeridi, size sessiz bir ortam ve daha iyi uyku sunar. Ayrıca mobilyalarınızı korumak ve evinizi yeni bir ev gibi tutmak için açarken ve kapatırken pencere/kapıdaki çarpışmayı ve aşınmayı azaltabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.