HomeCare Moorea Çelik Yaylı Kıskaçlı Drenaj Temizleme Yılanı 716615
HomeCare Moorea Çelik Yaylı Kıskaçlı Drenaj Temizleme Yılanı 716615

HomeCare Moorea Çelik Yaylı Kıskaçlı Drenaj Temizleme Yılanı 716615 (7430000716615)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Çelik yay bölümü + üst plastik tutamak

Ölçüler : 60 cm uzunluk x 10 mm çelik yay çapı - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, işyeri, otel,restaurant gibi sonsuz alanda banyo, küvet, klozet, mutfak vb giderlerde rahatlıkla kullanılabilir. Sadece bir tıkanık açıcı değil, çöpleri, Soba, araba, ev aletleri, mobilya veya erişilmesi zor diğer herhangi bir yerin altındaki nesneleri kolayca alın


ÖZEL TASARIM: Esnek ve bükülebilir yaylı çelik kablo , üstte kolay rahat tutma sapı ve ağır hizmet tipi çelik yay ve altta geri çekilebilir pençeler, bu kavrama aletini ulaşılması en zor dar büküm yerlerine erişilebilir hale getirir. Yavaş hareket eden veya tıkanmış tahliyeleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyin.

KOLAY KULLANIM : Esnek ve sağlam temizleme aleti, banyo, mutfak ve çoğu tıkanıklığın meydana geldiği diğer yerler için ideal olan saç, yiyecek ve diğer tıkanıklıkları etkili bir şekilde yakalayabilir. Kolay tutma sapı ve geri çekilebilir pençeleri olan Drenaj yılanı, tüyleri, çöpleri, yiyecekleri ve diğer tıkanıklıkları yakalamak için etkilidir. Esnek yaylı kablo, çıkarmak ve temizlemek için uygundur.

ÇOK KULLANIŞLI : Yalnızca tıkanıklık giderici sapının üst kısmına basarak tıkanıklığı kolayca alması çok uygundur.  

MÜKEMMEL KALİTE : Yüksek kaliteli metalden yapılmış, iyi bir dayanıklılığa, kavrayıcı tasarıma sahiptir. Drenaj tıkanıklığı giderici, kanalizasyon kanalizasyon temizliğinde daha rahat ve daha derin olmanız için 60 CM dir.

ESNEK - BÜKÜLEBİLİR : Esnek metal , serbestçe bükülebilen iyi bir tokluğa sahiptir, bu kavrama aletini ulaşılması zor tüm dar bükülmüş yerlere erişilebilir hale getirir. Sert kırılmaz Kırmızı Plastik sap ve Süper Sağlam Çelik Yaydan yapılmıştır.
10 mm'lik Delik Çapı ile her yere girer. Banyo, mutfak, lavabo, küvet ve tarama borusu, drenaj, kanalizasyon ve sık sık tıkanmış diğer yerleri temizlemek için yaygın olarak kullanılır.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.