HomeCare Natuzzi 2 li SİYAH Kapı Arkası ve Çekmece Pratik Askı 717545
HomeCare Natuzzi 2 li SİYAH Kapı Arkası ve Çekmece Pratik Askı 717545

HomeCare Natuzzi 2 li SİYAH Kapı Arkası ve Çekmece Pratik Askı 717545 (7430000717545)

Özellikler :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.  DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.


Materyal : Sağlamlaştırılmış ABS

Ne alacaksınız ? : 2 Adet SİYAH renk askı gönderiyoruz
Ölçüler : 9 cm yükseklik x 1 cm genişlik - Kapıya takılan askı 2,1 cm e kadar genişlikte kapılara uygundur - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Kapı arkası, mutfak çekmeceleri, havlupan, sandalye gibi bir çok alanda kullanıma uygun tasarım ! Mutfak, oturma odası, bahçe kapısı, yatak odası gibi kapılarda , Mont, şapka, çanta, eşarp, su şişesi vb aklınıza gelebilecek her şeyi asabilirsiniz.
Bu kanca basit, klasik ve zarif, hem modern hem de klasik ev için uygundur. 

 ÜPER GÜÇLÜ YÜK KAPASİTESİ : 6 kg'a kadar ağır nesneleri tutabilir ve hiçbir zaman nesnelerinin düşmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. banyo aksesuarlarınızı, sırt çantası, çanta, mont gibi günlük ihtiyaçlarınızı, kaşık, tava gibi mutfak gereçlerini ve diğer eşyaları asmak için kullanabilirsiniz.

ÇIKARILABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR  

KURULUMU KOLAY  Alet gerektirmez. Kurulumu çok kolaydır ve ihtiyacınız olan başka bir yere çıkarıp tekrar monte edebilirsiniz.
RENK : Resimde belirtilen rengi birebir gönderiyoruz. Dekorasyonunuzu tamamlamak için harika bir tercih ! Sürpriz yaşamayacaksınız.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.