HomeCare Prepera Patates Püre Salsa Ezici 715967
HomeCare Prepera Patates Püre Salsa Ezici 715967

HomeCare Prepera Patates Püre Salsa Ezici 715967 (7430000715967)

Spesifikasyonlar :

Materyal : PP Plastik

Ölçüler : Y 18 cm Ezici taban ölçüleri : 11 x 7,5 cm | Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

KOLAY KULLANIM İÇİN TASARLANDI - Ergonomik tasarımı ile, delikli ezicimizle ezerken bileğinizde ve avucunuzda zahmetsiz ve kolay hissedeceksiniz. Büyük bir tencere patatesi ezmeniz gerektiğinde artık zorlanmayacaksınızç

GENİŞ KULLANIM ALANI :

ÇOK İŞLEVLİ EZİCİ - Kremalı patates püresi, avokado salatası, salsa, püre ve daha fazlasını oluşturmak gibi tüm gurme ezme ihtiyaçlarınız için verimli çok görevli ezici; Ezmesinin altındaki malzemeler her zaman kabarık bir kıvamda çıkacaktır.

Zahmetsizce püre haline getirin : Bu patates ezici, patatesleri, tatlı patatesleri, avokadoları ve daha fazlasını hızlı ve zahmetsizce ezmek için tasarlanmıştır
Yüksek kaliteli malzemelerle yapılmıştır. : Bu patates ezici, BPA içermeyen malzemelerden yapılmıştır. Sap hafifçe kavislidir ve kullanım sırasında rahatlık sağlamak için elinize kolayca oturur.
Basit bakım, saklaması kolay. : Prepara'nın bu patates ezicisinin temizlenmesi ve bakımı kolaydır. Üst raf bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Dayanıklı ve temizlemesi kolaydır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir
Yüksek kaliteli PVC malzemeden üretilmiştir, güvenlidir ve insanlara zarar vermez.
Yapışmaz ve tekrar kullanılabilir.
Kullanımı ve temizliği kolaydır.
Herhangi bir mutfak için olmazsa olmazdır. Patates püresinden meyve püresine kadar her şey için kullanılabilir ve dayanıklıdır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Topak veya parça olmadan ezer. Bu ezici üzerindeki sap, iyi bir tutuş sağlar ve sebzelerinizi hazırlarken ellerinizdeki baskıyı azaltır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.