HomeCare Primero Kek Pasta Barbekü Sonsuz Alanda Kullanım Maşası Paslanmaz Çelik 716470
HomeCare Primero Kek Pasta Barbekü Sonsuz Alanda Kullanım Maşası Paslanmaz Çelik 716470

HomeCare Primero Kek Pasta Barbekü Sonsuz Alanda Kullanım Maşası Paslanmaz Çelik 716470 (7430000716470)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : Paslanmaz Çelik 

Ölçüler : 21 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Pasta, Kek, Ekmek, Barbekü, Biftek, et, Izgara, buz küpü Ev kullanımınız için gerekli ürünlerdendir.. Süper market, kafe, restoran ve büfe vb. için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :   Einiz ıslak veya yağlı olsa bile kaymadan rahat tutmayı sağlar. Daha büyük açma açısı, daha kalın yiyecekleri kavramayı mümkün kılar.


PREMIUM MATERYAL : Parlatılmış paslanmaz çelikten rafine edilmiş pürüzsüz yüzey, yiyeceklerin yapışmasını önler ve temizlemeyi kolaylaştırır. Kalınlaştırılmış yapı, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklılık sağlar. Eğilme ve paslanma yapmaz. sert doku, dayanıklılık, deformasyona karşı direnç, ısı direnci, yüksek sıcaklık direnci, pas direnci, korozyon direnci ile yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır ve uzun süre kullanılabilir .

ERGONOMİK TASARIM : Einiz ıslak veya yağlı olsa bile kaymadan rahat tutmayı sağlar. Daha büyük açma açısı, daha kalın yiyecekleri kavramayı mümkün kılar.

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR : Bu barbekü maşalarının temizlenmesi kolaydır ve bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir. Yerden tasarruf etmek için bir çekmeceye yerleştirilebilir veya bir kancaya asılabilirler.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.