HomeCare QuickConnect Otomatik Stoplu Hortum Adaptörü 715996
HomeCare QuickConnect Otomatik Stoplu Hortum Adaptörü 715996

HomeCare QuickConnect Otomatik Stoplu Hortum Adaptörü 715996 (7430000715996)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Plastik

Adet : 1

GENİŞ KULLANIM ALANI : 2 şekilde kullanılabilir. 1-Dişli bahçe musluğunuz varsa ve konektör takılıysa, diğer çıkışına takılarak kullanılabilir. (HomeCare 1/2 Vidalı Dişli Musluk Sonu Hortum Bağlantı Konnektörü 715993 ). 2- sulama tabancanız varsa bir ucuna hortumu diğer ucuna tabancayı takabilirsiniz.

1/2 “ diye bilinen ,Türkiye’de en çok kullanılan(%90) ,hortum iç çapı 1,27 cm olan hortumlara uygundur
Durdurma işlevi, su kaynağını kapatmaya gerek kalmadan sprinkler değişimini veya yağmurlamayı durdurmayı sağlar. Aynı su basıncı ile otomatik kilitleme sistemi. Basit bir "tık" ile hortumu musluğa veya nozüle kolayca bağlamanızı ve ayırmanızı sağlar.

Dayanıklı: bu bahçe hortumu konektörleri plastikten yapılmıştır, paslanması ve kırılması kolay değildir, dişin içindeki yıkayıcı sızıntıyı etkili bir şekilde önleyebilir, daha uzun hizmet ömrü için aşınmayı ve yıpranmayı önleyen beyaz tokalar vardır; ayrıca istediğiniz zaman kauçuk contaları da değiştirebilirsiniz.

Evrensel boyut: ½ diye bilinen ve en çok kullanılan konektörlerimiz çoğu bağlantı hortumu, musluk, sulama cihazı türü için uygundur

KULLANIMI KOLAY - Bahçe hortumu bağlantı aletinin takılması ve çıkarılması kolaydır, adaptörü ve uç konektörünü istenen parçaya bağlamanız yeterlidir, ek alet gerekmez ve karmaşık kurulum işlemleri gerekmez; sıkıca sabitlemek için paslanmaz çelik kelepçe kullanabilirsiniz ve conta sızıntıyı iyi önleyebilir

Geniş kullanım: plastik hortum bağlantıları, çoğu bahçe hortumu ve diğer bahçe aksesuarları için uygulanabilir; Basit manuel kullanım, hortumunuzu musluk veya ağızlığa bağlarken sıkı ve güvenli bir bağlantı sağlayarak çok zaman kazanabilirsiniz.

Malzeme: Sağlam plastikten yapılmış, sağlam ve paslanmaya karşı dayanıklı, dayanıklı ABS plastik uzun süre kullanıma hizmet edebilir. Bahçe sulamada, balkonda çiçek sulamada, bahçe sulamada, araba yıkamada, bahçe sulamada vb. alanlarda yaygın olarak kullanılır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.