HomeCare Retro Mısır ve Atıştırmalık Kovası 715957
HomeCare Retro Mısır ve Atıştırmalık Kovası 715957

HomeCare Retro Mısır ve Atıştırmalık Kovası 715957 (7430000715957)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : PP Plastik

Adet : 1

Ölçüler : Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Y 15 CM X dip 8,5 cm x 8,5 , üst 12 cm x 12 cm

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin
MODERN STİL : Modern tasarımlar. Sızıntı Yok. Canlı renkler. Eğlence zamanı. Çok iyi kalite. Pijama partisi , Güzel bir film için mükemmel
ÇEVRE DOSTU: Bu kaplar, yeniden kullanılabilir olacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli dayanıklı plastikten yapılmıştır.
BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR Sadece en iyi malzemeleri kullanıyoruz. Bu ucuz tek kullanımlık olanların aksine, başka bir zaman kullanmak üzere yıkayabilir ve saklayabilirsiniz. Bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir.

GENİŞ KULLANIM ALANI :



Düğünler, doğum günü partileri, nişan partileri, Baby Shower! Bu kutular, atıştırmalıklarınızı ve ikramlarınızı saklamak için harika süslemeler yapabilir. Atıştırmalıklarınızın tadını şık bir şekilde çıkarabilmeniz için bu kutuları şeker ve cips gibi en sevdiğiniz ikramlar için de kullanabilirsiniz!


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.