HomeCare Rezina 65 Cm X-Large Metal Çekecek 716427
HomeCare Rezina 65 Cm X-Large Metal Çekecek 716427

HomeCare Rezina 65 Cm X-Large Metal Çekecek 716427 (7430000716427)

Fiyat : ₺199,82(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. 

Materyal : metal

Ölçüler : 65 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir.  


Ergonomik Tasarım: Kadın ve erkek ayakkabı çekeceğimiz topuğunuza tam oturacak şekilde üretilmiştir, Oval kenar, ayakkabı çekeceğinin herhangi bir ayakkabının arkasına kolayca kaymasını sağlar ve ayak bileğinize zarar vermez.
Duvarda asılı, dolabın yanında, kullanımı kolay asılabilir kordon.
Mükemmel uygulama: Sadece çocuklar, erkekler ve kadınlar için değil, aynı zamanda fiziksel olarak sınırlı bireyler, eğilme ve yaşlı insanlar için harika bir kullanım,
İyi bir ayakkabı çekeceği tek bir amaca ve tek bir amaca sahiptir ve bu, ayakkabılarınızı bükülmeden, sırt ağrılarından veya ağrılardan etkilenmeden giymenizi sağlamaktır.
Sağlam, yüksek teknoloji ürünü bir metalden yapılmış 65  cm uzunluğunda olup, herkesin aşırı eğilmeden ayakkabılarını giymesini mümkün kılar. Destekli hareket kabiliyetine ihtiyaç duyan yaşlılar veya ayakkabılarını giyme zahmetinden kaçınmak isteyen herkes için idealdir. Bir tutamakla birlikte gelir, böylece bittiğinde ayakkabı çekeceği kolayca asabilirsiniz. Bu tutamak, herkesin kavramasını ve tutmasını kolaylaştırır.