HomeCare Rocky Metal Kancalı 4 Adet Askılı Vantuz 716117
HomeCare Rocky Metal Kancalı 4 Adet Askılı Vantuz 716117

HomeCare Rocky Metal Kancalı 4 Adet Askılı Vantuz 716117 (7430000716117)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki TRANSPARAN Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. .

Materyal : Silikon 

Ne alacaksınız ? : 4 adet askı

Ölçüler : 4 cm çap x askı boyutu 3 cm yükseklik - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Kapasite :  1,36 kg'a kadar taşıyabilir

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : 1,36 kg'a kadar  nesneleri tutabilir. Banyo aksesuarlarınızı, kaşık, tava gibi mutfak gereçlerini, Havlu, ceket, bilezik, kolye, küpe, kemer, eşarp ve diğer eşyaları asmak için Kullanabilirsiniz.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Emme kancaları duş duvarlarına, aynalara ve fayans duvar alanına montaj için idealdir.

DAYANIKLI: Güçlü bir tutuş için pürüzsüz, gözeneksiz yüzeylere güvenli bir şekilde yapıştırılır

SÜPER GÜÇLÜ YÜK KAPASİTESİ : 1,36  kg'a kadar ağır nesneleri tutabilir ve hiçbir zaman nesnelerinin düşmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. banyo aksesuarlarınızı, sırt çantası, çanta, mont gibi günlük ihtiyaçlarınızı, kaşık, tava gibi mutfak gereçlerini ve diğer eşyaları asmak için kullanabilirsiniz.

ÇIKARILABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR  Emme kancaları, güçlü taşıma kapasitesi ve yapışma özelliğine sahip, su geçirmez ve uzun hizmet ömrüne sahip yüksek kaliteli silikon/kauçuk malzemeden yapılmıştır. vantuz kancalarımızın çıkarılması kolaydır, iz bırakmaz ve yeniden kullanılabilir.

KURULUMU KOLAY  Alet gerektirmez. Kurulumu çok kolaydır ve ihtiyacınız olan başka bir yere çıkarıp tekrar monte edebilirsiniz.(Not: Yüzey TEMİZ ve KURU olmalıdır)
RENK : Resimde belirtilen rengi birebir gönderiyoruz. Dekorasyonunuzu tamamlamak için harika bir tercih ! Sürpriz yaşamayacaksınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.