HomeCare Roque Beyaz Ayarlanabilir Kulplu Katlanır Lavabo Süzgeci 716383
HomeCare Roque Beyaz Ayarlanabilir Kulplu Katlanır Lavabo Süzgeci 716383

HomeCare Roque Beyaz Ayarlanabilir Kulplu Katlanır Lavabo Süzgeci 716383 (7430000716383)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : pe plastik 

Ölçüler : - Detay ölçüler detay resimlerde mevcuttur .Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Meyve ve sebzeleri mutfakta durulamak, makarna, patates, brokoli, yapraklı yeşillikler veya konserve yiyeceklervb. M gerilebilir ve uzatılabilir su sepeti makarna, meyve, sebze, et vb. filtrelemek için son derece uygundur. Süzme, yıkama ve durulama için mükemmeldir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :  ROQUE lavabo kevgir üzerinden makarna, meyve ve sebzelerin boşaltılması bu sayede kolaylaştırılmıştır. Kevgir, daha fazla yiyecek ve tabak yerleştirmek ve farklı büyüklükteki lavaboları yerleştirmek için 22 cm’den den 34 cm'ye genişleyecek şekilde kayar, iki kulp ise bir lavabonun ağzında tutmak için rahattır ve yiyecekleri kolayca süzmenizi sağlar.



Aileniz için sağlıklı yemekler hazırlarken sıcak yiyecekleri süzmek veya taze yeşillikleri yıkamak için bu kevgir güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca son derece dayanıklı, sağlam ve bulaşık makinesinde yıkanabilir

SÜZ, KURUT, DURULA : Sebze ve meyveleri elde durulamak için, tezgah üzerinde sepet olarak veya lavabonun üzerinde süzgeç olarak veya bulaşıkları havada kurutmak için kullanın. Nasıl kullanırsanız kullanın Kevgir'in çok yönlülüğünü seveceksiniz.

TASARIM ÖNEMLİDİR : ROQUE lavabo kevgir üzerinden makarna, meyve ve sebzelerin boşaltılması bu sayede kolaylaştırılmıştır. Kevgir, daha fazla yiyecek ve tabak yerleştirmek ve farklı büyüklükteki lavaboları yerleştirmek için 22 cm’den den 34 cm'ye genişleyecek şekilde kayar, iki kulp ise bir lavabonun ağzında tutmak için rahattır ve yiyecekleri kolayca süzmenizi sağlar.

HIZLI BOŞALTIR : Eşit aralıklı delikler ve kavisli köşeler, süzme ve boşaltmayı kolay ve hızlı hale getirir. Lavabonun üzerine yerleştirildiğinde, pişmiş makarna ve sebzelerinizi güvenle süzebilir veya özenle hazırlanmış yiyecekleri kaybetmeden sebze ve meyveleri durulayabilirsiniz. Bütünlerin çapı 5 mm'ye kadardır, bu nedenle bu süzgeç pirinç, kinoa veya diğer küçük taneler için uygun değildir. Bu katlanabilir kevgirdeki eşit aralıklı delikler, süzme ve boşaltmayı kolay ve hızlı hale getirir. Ayrıca delikler, yiyeceklerin düşmesini önleyecek kadar küçüktür. Alttaki yükseltilmiş delikler drenajı hızlı ve kolay hale getirir. Damla şeklindeki her bir deliğin boyutu, içeriden herhangi bir yiyecek kaçmasına izin vermeden maksimum miktarda suyun içine ve dışına akmasına izin verecek şekilde belirlenmiştir.

DÜŞÜK BAKIM MALİYETİ : Üst rafta bulaşık makinesinde yıkanabilir ve asla paslanmayacaktır. Alçak profili ve ayarlanabilir tasarımı, birçok dolapta saklanabileceği veya birden fazla görevde yardımcı olmaya hazır, mutfak lavabonuzda kalıcı görev üzerine yerleştirilebileceği anlamına gelir.

YER TASARRUFU: Genişletilebilir gövde tasarımı, bu süzgeci herhangi bir mutfak çekmecesinde, dolabında veya kurutma tepsisinde çok fazla yer kaplamadan saklamayı çok uygun hale getirir.

SAKLAMASI KOLAY: Saplı ve asılı delik tasarımı, kuruması için asılabilir. Mutfağınızı, banyonuzu düzenli ve temiz hale getirmek için duvara asabilirsiniz.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.