HomeCare Segmart Profesyonel Julyen Kesici ve Rendeleme 715861
HomeCare Segmart Profesyonel Julyen Kesici ve Rendeleme 715861

HomeCare Segmart Profesyonel Julyen Kesici ve Rendeleme 715861 (7430000715861)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Silikon kaydırmaz tutma sapı + paslanmaz çelik bıçak

Adet : 1

Ölçüler : 14 cm x 6 cm


Çok Fonksiyonlu: Bu soyucu ile meyve, sebzeleri kolay ve hızlı bir şekilde jülyen veya soymaya olanak sağlar.
Bir bıçak sebzeleri soymak için, diğeri ise onları uzun şeritler halinde dilimlemek için.


Ultra Keskin ve Güvenli: En yüksek kalitede paslanmaz çelikten ve kesilmeyi önleyici tasarıma sahip jilet keskinliğinde bıçaklardan yapılmıştır. Sorunsuz kullanın ve hızlı ve güvenli bir şekilde soyun. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Rahat ve Sağlıkl : Emek tasarrufu sağlayan soyucu, rahat kavrama, kenar kazma deliği tasarımı ve kanca, pişirme kolaylığınız içindir.
Sandviçler, peynirli rulolar veya salatalar için mükemmeldir.
Sağlıklı bir yaşam sürün ve hem yetişkinler hem de çocuklar için güzel görünümlü, lezzetli, çekici yemekler yaratın


En İyi Kalite : En İyi 18/8 Paslanmaz Çelik.
Tutması kolay soyucular, yemek hazırlamayı çok kolay hale getirmek için incelikle hazırlanmış bıçaklara sahiptir.
Patates, elma ve havuç gibi ürünleri kusursuz bir şekilde soyun ve bir profesyonelin hassasiyeti ve kolaylığı ile geniş peynir veya çikolata şeritleri yapın.


KALİTELİ YAPI: Bu soyucuların sağlam yapısı, sert sebzeleri, nişastalıları ve meyveleri kolayca soymanızı sağlar.


ÇOK FONKSİYONEL Sıyırıcılar: Sebzeleri ve nişastaları soymanın yanı sıra, bu düz soyucular aynı zamanda bir pastayı süslemek için çikolatayı tıraş etmek, narenciyeleri rendelemek, salata için güzel sebze şeritleri yapmak, peynir dilimlerini tıraş etmek ve hatta servis için tereyağını tıraş etmek için kullanılabilir.

SEGMART soyucularımız profesyonel şefler düşünülerek tasarlanmıştır. Her şeyi kolaylıkla parçalayacak en keskin bıçağa sahiptir.. .salatalık, kabak, patates ve daha fazlası.
ÇOK FONKSİYONEl : Sebzeleri, patatesleri, havuçları, tatlı patatesleri ve diğer sebzeleri soymak SEGMART keskin sebze soyma bıçağımızla artık çok daha kolay. Sebze Soyucu sadece zarif ve şık değil, aynı zamanda verimlilik, dayanıklılık ve işin hızlı yapılması için en iyisidir. Bu olmazsa olmaz bir mutfak aleti! Ayrıca, piyasadaki en keskin bıçaklar ve profesyonellerden ilham alan bir tasarımla, çok kısa sürede güzel yemekler yapacaksınız.


SONSUZ YEMEK FIRSATLARIYLA PİŞİRMEYİ İYİLEŞTİRİN : Yemeklerinizi lezzetli görünümlü garnitürlerle süslemek, kabak eriştesi yapmak, sağlıklı salatalar için sebze ve meyve kesmek, patates kızartması ve peynir dilimlemek, elmanın ve hatta portakalın kabuğunu çıkarmak - ile çok kolay SEGMART Jülyen ve Sebze Soyucumuz.
ULTRA KESKİN VE RAHAT KULLANIM : SEGMART Soyucu seti, paslanmayacak ve uzun yıllar dayanacak en kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır. Rahat bir kaymaz sap, uygun bir asma halkası ile sağlam bir tutuş sağlar. Her iki soyucuda da meyve ve sebzelerinizdeki kusurları ve kusurları hızla gidermek için patates gözü çıkarıcı bulunur.


PREMIUM PERFORMANSLI KESKİN BIÇAKLAR: Bu soyuculardaki PASLANMAZ ÇELİK bıçaklar süper keskindir ve en az çabayla zorlu derileri soymanıza olanak tanır.
Birden fazla kullanımdan sonra keskin kalır ve her seferinde mükemmel şekilde soyulmuş malzemelere sahip olmanızı sağlar.


KULLANIMI KOLAY: Ergonomik tutamak, bu soyucuları kullanırken sağlam ve rahat bir tutuş elde etmenizi sağlar.


TEMİZLİĞİ VE SAKLANMASI KOLAY: Sadece ılık su ve sabunla yıkayın - bu kadar kolay!


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.