HomeCare Starfish Lavabo Gideri Tıkanma Avcısı 716025
HomeCare Starfish Lavabo Gideri Tıkanma Avcısı 716025

HomeCare Starfish Lavabo Gideri Tıkanma Avcısı 716025 (7430000716025)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk ÖRNEKTİR. MAVİ-PEMBE gönderilebilir 

Materyal : TPR Silikon

Adet : 1 

Ölçüler : 15 x 15 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Kalınlık : 2 mm

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : STARFISH tasarımı !  Sanki evinizde nefes kesen okyanus manzarasının keyfini çıkarıyormuşsunuz gibi

5 vantuzlu artık tutucu

Mutfak, wc ve banyo lavaboları, küvet giderlerinde muhteşem temizlik sağlar. . Mutfakta yemek artıklarının, küvette saçlarınızın gideri tıkamasını önler ve tasarruf sağlar. Sürekli tıkanan giderle karşılaşmaz ve açıcı kullanmazsınız. Mutfak yer sifonu kolay filtrasyon sağlar, kokuyu önler, boru tıkanma derdinden kurtulur. Koku geçirmez tahliye kapağı banyo, mutfak, tuvalet ve daha fazlası için uygundur.

Tüm yaygın tank, lavabo veya küvet türleri için uygundur. Sadece bir lavabo filtresi değil, eviniz için bir dekorasyon olarak da uygundur.

Esnek ve suya dayanıklı TPR malzemeden üretilmiştir
Çoğu lavabo, gider, lavabo ve eğimli eviyeye uyar.
Kullanımı kolay, tutucuyu LAVABO giderinin üzerine koyun ve güvenli bir tutuş için vantuzlara bastırın

LAVABOLARDA KULLANIM  : StarFish, tutucuyu lavabo zemininde sıkı bir suya dayanıklı conta ile yerinde tutmak için 5 vantuzlu kalıplanmış bir saç tutucudur. Herhangi bir lavaboya takmak zahmetsizdir, güvenli bir tutuş için vantuzlara basmanız yeterlidir; çoğu standart lavabo giderine uyar.
 

Bu artık avcısı, artıkların drenajınızın üzerinde kalmasını sağlar. Starfish'in delikleri suyun kolayca tahliye edilmesini sağlarken saçların kanalizasyona düşmesini engeller. Güvenli bir tutuş için vantuzlara bastırın ve gerisini Starfish'e bırakın!
Starfish, lavabo zemininize güçlü, sıkı bir su geçirmezlik sağlamak için 5 vantuz içerir.


Benzersiz Tasarım : Vantuz tasarımı, lavabo yüzeyinde etkili ve kullanımı kolaydır; Gözenek tasarımı drenajı hızlandırabilir. Sanki evinizde nefes kesen okyanus manzarasının keyfini çıkarıyormuşsunuz gibi
Filtre yemek artıklarını vb genel kalıntıları etkili bir şekilde yakalayabilir ve tahliye borusunun tıkanmasını önleyebilir. Eviniz için iyi bir yardımcı olun.
Artıkları etkili bir şekilde yakalar ve lavabonuzun sorunsuz şekilde boşalmasını sağlar
Yüksek Kaliteli Silikon, Leke tutmaz ve küvetinizi çizmez 
Starfish gider kapağı artıkları vb  yakalar, lavaboda tıkanmaları önlemeye yardımcı olur. Starfish Bu tahliye avısının alt tarafında, artıkların kanalizasyonu tıkamasını önleyebilen, kullanımı ve çıkarılması kolay olan güçlü absopsiyona sahip beş vantuz bulunur.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.