HomeCare Staub 2.5 Lt Sürahi Tipi GRİ Hızlı Süzgeç Kevgir Boşaltıcı 716652
HomeCare Staub 2.5 Lt Sürahi Tipi GRİ Hızlı Süzgeç Kevgir Boşaltıcı 716652

HomeCare Staub 2.5 Lt Sürahi Tipi GRİ Hızlı Süzgeç Kevgir Boşaltıcı 716652 (7430000716652)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki GRİ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.  

Materyal : pp plastik 

Ölçüler : Çap: 18x18 cm Kapasite: 2.5 Litre- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI :Yiyecekleri zahmetsizce süzebilmeniz için özel olarak tasarlanmış saplı benzersiz bir süzgeç . Taze meyve, sebze, makarna, pirinç, spagetti, erişte, fasulye, bakliyat gibi gıdaları etkili bir şekilde süzmek ve boşaltmak için delikli bir boşaltma yüzeyi tasarımı ve yükseltilmiş tabanı olan bu saplı süzgeç, dayanıklı parlak plastikten üretilmiştir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : MUHTEŞEM SÜZME VE BOŞALTMA: Mutfağınız için daha iyi bir yemek tahliyesi deneyimi isteyemeceksiniz. Süzgecimiz gelişmiş işlevsellik sunar. Bu, pirinç veya makarna tencerelerinizden kaynar suyu süzerken kaymamanızı ve güvende kalmanızı sağlar.

HIZLI BOŞALTMA TASARIMI:Drenaj delikleri, makarna, sebze veya diğer yiyeceklerinizi hemen boşaltabilmeniz için düzenlenmiştir. Delikler, kiri, kumu veya toprağın akmasına izin vererek yapraklarınızı temiz ve taze bıraktıkları için otları veya sebzeleri durulamak için mükemmeldir.

KOLAY VE UYGUN DEPOLAMA TASARIMI: Mutfak için bu eşsiz süzgeç tasarımı, kolay ve hızlı temizleme süresi için bulaşık makinenizin üst rafına sığabilir. Ayrıca istiflenebilirler, böylece bu spagetti süzgecini mutfak çekmeceleri veya dolaplarınızdaki diğer kaplarla birlikte istifleyebilirsiniz.

GIDA GÜVENLİ BPA İÇERMEZ PLASTİKTEN YAPILMIŞTIR: Bu plastik süzgeç toksik olmayan malzemeler kullanır ve asidik ve alkali leke tutmaz malzemelerle üretilir. Lekelenmeden veya aşınma ve yıpranma belirtileri göstermeden size yıllarca sürecektir.

Tek kulp, süzgecin taşınmasını kolaylaştırır ve yiyecekleri sıcak pişirme kaplarına ve tavalarına doğru el mesafesinde ve dengeli bir şekilde aktarmanın güvenli bir yoludur. Yükseltilmiş taban, nem oluşturmadan etkili bir süzme/boşaltma için fazladan bir hava yolu sağlayacağından, bu kevgir daha işlevsel hale getirecektir.

HIZLI VE ETKİLİ GIDA SÜZGECİ - İster evde ister dışarıda kamp/karavan gezisinde olun, bu plastik süzgeç kesinlikle kullanışlı olacaktır. Süzme, boşaltma veya durulama; bu kevgir, yiyecek hazırlamanın veya temizlemenin hijyenik bir yoludur. Derin ve kare delikli yüzey tasarımı nedeniyle, delikler küçük veya büyük miktarlardaki gıdalardan fazla suyu/sıvıları hızlı ve etkili bir şekilde serbest bırakır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.