HomeCare Swiss Cereyan Böcek Ses Kesici 715854
HomeCare Swiss Cereyan Böcek Ses Kesici 715854

HomeCare Swiss Cereyan Böcek Ses Kesici 715854 (7430000715854)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Silikon, Kauçuk

Adet : 1

Ölçüler : 1 mt uzunluk x 3,5 cm topam yükseklik ( yapışkan hariç engelleyici kısım 2 cm yükseklik) İhtiyacınıza göre farklı boyutlara kesilebilir.


Silikon kauçuktan yapılmış Kapı Alt Contası, toksik değildir. Gerçek malzeme, renk homojenliği, iç ve dış aynı, Isıya ve soğuğa dayanıklı.
Ses ve Hava Koruması - Soğuk ve sıcak hava geçişini engelleyin, elektrik ve gaz maliyetini düşürmenize yardımcı olun.
Aşırı Esneklik - Hepsi bir arada şekillendirme, pürüzsüz yüzey, kullanım sırasında deforme olması kolay değil, yüksek esnekliğe sahip kapı alt contası, zemine zarar vermez.
Su geçirmez destek, ısı engelleyici, kapı atlatıcı, kalın destek kullanın, güçlü yapıştırıcı kullanın, bu ev hava sıyırma ahşap, plastik, kapı vb.'de kullanılabilir. Lütfen kurulduktan sonra 24 saat içinde kapıyı yüksek sıklıkta AÇMAYIN ve KAPATMAYIN.
Kolay Kurulum - 2 dakika içinde hızlı ve kolay kurulum. Yerinde sıkıca duracak kadar güçlüdür, ancak hasara neden olmadan çıkarılabilir.
Sivrisinek, fare ve hamamböceği gibi haşerelerden korunmak için de kullanılabilir.
Yaygın Uygulama - Çerçevesiz sürgülü kapılar, cam kapılar, kapı altları, plastik-çelik rüzgar ve alüminyum pencereler, dolaplar, gardıroplar, mobilyalar, duş odası vb. İçin kullanılır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.